Kaufland: Romanii Aleg ce Primesc GRATUIT in Orice Magazine

0

Kaufland individualizat

Kaufland continua cu surprizele extrem de bune pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca ei pot sa aleaga ce anume primsc gratuit de la lantul de hypermarket-uri in orice locatie din tara. Vorbim despre o campanie speciala pe care cei de la Kaufland o desfasoara de ceva vreme in Romania pentru oricare dintre clientii care au Kaufland si sunt dornici sa primeasca in mod gratuit unul dintre produsele pe care le cumpara din magazine acum.

Kaufland s-a gandit ca oricare dintre clientii sai din toata Romania s-ar putea bucura de o asemenea surpriza excelenta pentru a primi gratuit ceva de care chiar au nevoie, si ceva ales special de catre ei. In cadrul website-ului celor de la Kaufland puteti vota chiar acum produsul pe care sunteti interesati sa il primiti gratuit, astfel ca va puteti asigura ca este inclus in promotie chiar produsul de care sunteti cu adevarat interesat si nu altul pe care nu-l doriti.

Kaufland: Romanii Aleg ce Primesc GRATUIT in Orice Magazine

Kaufland preferinte gratuit

Kaufland are aceasta campanie desfasurata exclusiv pentru clientii care au un Kaufland Card, astfel ca ar fi bine sa va faceti unul in oricare dintre magazinele din toata tara pentru a fi siguri ca puteti participa la reduceri. In momentul in care se alege produsul care e oferit gratuit, in urma voturilor, daca al vostru este cel ales, atunci in aplicatia celor de la Kaufland veti avea disponibil un voucher special care va va permite sa primiti gratuit produsul dorit.

Kaufland a gandit campania intr-un asemenea mod incat clientii pot lua de la rafturi doua produse de acelasi fel, iar la casa li se ofera gratuitate pentru al doilea in baza voucherului disponibil in aplicatie. Produsele care fac parte din aceste campanii nu sunt semnalizate la rafturi, cei de la Kaufland spunand ca oricare dintre clientii interesati de ele vor trebui sa le caute si sa mearga la casa de marcat cu doua produse de acelasi fel pentru a beneficia de oferta.

Kaufland desfasoara perioada de votare pentru noile sale produse pentru o perioada limitata de timp acum, asa ca profitati de tot cat inca mai este disponibil pentru toata lumea.