GTA 6: Noul Video care a DEZLANTUIT Fanii Impotriva Rockstar

GTA 6 este cel mai asteptat joc al momentului de catre fanii Rockstar Games si Grand Theft Auto, iar aceasta dorinta de a avea noul titlu disponibil pentru joc a generat o dezlantuire complet neasteptata impotriva companiei americane dupa lansarea unui nou trailer pentru GTA 5.

GTA 6 este inca la ani distanta de lansare, iar asta pentru ca Rockstar Games inca insista cu dezvoltarea GTA 5, pentru care lanseaza l versiune noua, “imbunatatita”, care nu prea e pe placul fanilor din intreaga lume, asteptarile lor fiind complet diferite si indreptate spre viitorul joc.

GTA 6 inca nu a fost lansat la 8 ani dupa ce GTA 5 a fost pus in distributie, iar Rockstar Games inca lanseaza actualizari pentru el deoarece GTA Online genereaza sume uriase de bani, astfel ca americanii vor sa mai “mulga” cat mai mult de la jucatori inainte de a lansa noul joc.

GTA 6 este dorit atat de mult de catre fanii celor de la Rockstar Games incat ei au reactionat extrem de negativ dupa anuntarea noii versiuni a GTA 5, iar acest lucru e vizibil pe retelele de socializare, insa compania americana deocamdata nu a dat de inteles ca vrea sa-si schimbe planurile.

GTA 6 ar putea fi lansat in 2024 de catre Rockstar Games, dar deocamdata nu se cunosc prea multe in legatura cu ceea ce vrea sa faca de fapt compania americana in perioada urmatoare, asa ca nu putem decat sa asteptam.