Posta Romana: Promisiunea pentru Clientii din Toata Romania

Posta Romana Promisiunea pentru Clientii din Toata Romania

Posta Romana face o promisiune extrem de importanta pentru romanii din toata tara, iar asta pentru ca spune ca are cel mai mic pret de pe piata pentru serviciile de curierat rapid, ceea ce nu e tocmai usor de facut, avand in vedere multitudinea de companii de pe piata.

Posta Romana spune ca livreaza in 12 ore coletele in aceeasi localitate, ceva ce nu e ieftin la firmele de curierat, in 24 de ore in acelasi judet, sau intre resedinte de judet, si in 36 de ore in restul tarii, adica foarte similar cu ceea ce ofera si firmele de curierat.

“Prioripost este serviciul de curierat rapid (express) intern al Poştei Române pentru documente şi marfă, care oferă cel mai profitabil raport calitate – preţ de pe piaţa românească.

Pachetele trimise de tine cu Prioripost ajung la destinaţie în 12 ore dacă le trimiţi în aceeaşi localitate, 24 de ore dacă le trimiţi între oraşe reşedinţă de judeţ și interiorul judeţului, sau în 36 de ore între oricare alte două localităţi din România. Toate trimiterile Prioripost pe care le expediezi în calitate de persoană fizică pot fi urmărite în sistem Track&Trace, în modulul dedicat din acest site.”