Netflix: Decizia Uimitoare pentru un Nou Serial Impresionant

Netflix aranjare

Netflix surprinde iar intreaga lume cu o decizie uimitoare pe care a luat-o in cazul unui nou serial impresionant la care platforma de streaming video la cerere lucreaza in momentul de fata pentru abonati. Mai exact, cei de la Netflix fac un serial numit Jigsaw ale carui episoade vor putea fi urmarite de catre oameni in orice ordine doresc, exceptandu-l pe cel final care va prezenta si deznodamantul intregii povesti pe care platforma o pune in productie.

Netflix va prezenta in cadrul serialului Jigsaw o poveste americana in care obligatiuni la purtator in valoare de 70 de milioane de dolari erau aproape de a fi distruse in timpul Uraganului Sandy. Povestea acestui serial se intinde pe 25 de ani, iar scenariul a fost gandit intr-un asemenea mod incat indiferent cum se uita oamenii la episoade, totul va duce la acelasi deznodamant, acesta fiind un nou experiment extrem de interesant facut de catre cei de la Netflix.

Netflix: Decizia Uimitoare pentru un Nou Serial Impresionant

Netflix a ordonat deja inceperea filmarilor sub conducerea lui Ridley Scott, iar actori precum Esposito, Paz Vega, Rufus Sewell si Jai Courtney fac parte din distributia serialului care ar putea fi o premiera foarte interesanta. Felul in care Netflix a gandit totul ne da de inteles ca exista interes pentru proiecte experimentale si in viitor pentru a schimba modul in care oamenii se uita la serialele de acest gen in cadrul platformei de streaming video la cerere.

Netflix a mai experimentat in trecut cu seriale interactive in cadrul carora oamenii alegeau cum se desfasura povestea, insa acum ei pot doar sa o vada in orice ordine pentru ca la final sa ajunga in acelasi loc. Asta inseamna ca se va prezenta foarte mult evolutia personajelor in cadrul celor 25 de ani, astfel ca episoadele, indiferent de ordinea lor, nu vor avea cum sa ii duca pe abonatii Netflix decat spre acelasi deznodamant, totul in cadrul episodului final.

Netflix nu a anuntat deocamdata o data de lansare pentru serialul Jigsaw, dar daca filmarile sunt acum in derulare, e destul de clar ca pana in 2022 nu-l vom vedea in cadrul platformei de streaming.