Orange: Cati Bani Ofera GRATUIT Clientilor din Toata Romania

Orange finante

Orange are pentru milioane de clienti din toata Romania surprize extrem de bune in aceasta perioada, iar daca te numeri printre ei, atunci ar trebui sa stii ceea ce ofera gratuit in materie de bani. In aceasta pagina sunt listate toate surprizele pe care cei de la Orange le au pregatite pentru clientii din Romania, iar dupa cum puteti vedea, operatorul ofera diverse sume de bani la diverse perioade de timp pentru clientii romani care au Orange Money si vor sa profite.

Orange spune in primul rand ca mai ofera 10 premii lunare de 100 de euro fiecare pentru clientii care fac transferuri valutare in fiecare luna folosindu-si conturile pe care le au in platforma Orange Money acum. Este nevoie sa initiati in fiecare luna cate o tranzactie valutara in valoare de minim 480 de LEI din contul vostru Orange Money pentru a avea sansa de a castiga ceea ce ofera Orange in aceasta perioada, astfel ca e bine sa respectati regulamentul.

Orange: Cati Bani Ofera GRATUIT Clientilor din Toata Romania

Orange spune deasemenea ca ofera puncte Thank You pentru clientii care aleg sa faca plati folosindu-si cardurile emise de catre operator, ele adunandu-se de-a lungul timpului si fiind utile pentru achizitii din magazinul online. Daca participati la Turul Ciclist al Romaniei si folositi Orange Money, atunci cei de la Orange ofera premii de 2000 – 3500 de LEI pentru clientii care se plaseaza in top 10 intre cei care participa la acest eveniment, deci aveti motive sa luptati pentru victorie.

Orange aduce deasemenea in atentia clientilor sai si o promotie speciala pe care cei de la VISA o desfasoara in aceasta perioada, si in cadrul careia ofera premii saptamanale de pana la 5000 de euro pentru Romani. Cei de la Orange ii directioneaza pe clienti spre regulamentul de participare pe care VISA l-a gandit, astfel ca e bine sa il analizati inainte pentru ca sigur nu veti fi fericiti sa pierdeti un posibil castig de 5000 de euro in aceasta perioada.

Orange are toate detaliile acestor promotii listate chiar pe website-ul sau, asa ca trebuie sa mergeti acolo pentru a vedea exact ceea ce puteti castiga de la operatorul de telecomunicatii.