WhatsApp: Functia Surprinzatoare Tinuta SECRETA Pana Acum

WhatsApp transformare

WhatsApp a tinut pana acum secreta o noua functie pe care incearca sa o aduca pentru milioane de oameni din intreaga lume, iar ea vine ca o surpriza foarte interesanta in momentul de fata. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa le ofere utilizatorilor care folosesc WhatsApp posibilitatea de a transforma imaginile in stickere pe care sa le trimita catre oricare dintre persoanele cu care poarta conversatii in cadrul platformei.

WhatsApp prezinta mai jos modul in care a gandit aceasta importanta noua schimbare pentru utilizatorii din intreaga lume, ea fiind una dintre cele de care lumea se va putea bucura foarte curand. Cei de la WhatsApp au pus foarte mult accent pe stickere in ultimii ani, iar asta pentru ca vrea sa convinga un numar cat mai mare de oameni sa foloseasca aceasta metoda de comunicare, chiar daca ea nu e tocmai una disponibila in orice platforme.

WhatsApp: Functia Surprinzatoare Tinuta SECRETA Pana Acum

WhatsApp va permite deasemenea folosirea WhatsApp Web de si mai multe persoane dupa ce va lansa platforma care va permite conectarea unui cont de pe telefon inclusiv pe o tableta, sau pe un calculator. Dupa ce se va intampla acest lucru, cei de la WhatsApp vor oferi optiunea pentru oameni de a folosi mai usor WhatsApp Web, iar functia aceasta de a transforma imagini in stickere va fi cu siguranta foarte utila pentru destul de multa lume.

WhatsApp mai pregateste si alte modificari interesante pentru utilizatori, insa majoritatea dintre ele sunt disponibile in cazul aplicatiei pentru iPhone si Android, nu in cazul platformei online WhatsApp Web. Multe dintre ele au fost deja dezvaluite, in timp ce altele vor fi dezvaluite in cursul urmatoarelor saptamani si luni, cei de la WhatsApp aducand incetul, cu incetul, multe dintre schimbarile majore in cadrul versiunilor beta ale aplicatiilor pentru telefoanele mobile.

WhatsApp va trece in 2020 prin unele dintre cele mai mari schimbari oferite pana in prezent de catre compania americana, chiar daca nu toate dintre ele vor fi pentru WhatsApp Web si vor fi oferite inclusiv pe alte platforme.