Kaufland: Anunt Oficial, ce Masina da GRATUIT pentru Clienti

Kaufland masinaKaufland masina

Kaufland a facut un anunt foarte important pentru toti romanii din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa ofere gratuit un BMW Seria 3 G20, generatia actuala, pentru unul dintre romanii care cumpara produse din magazinele sale. Kaufland a dat startul acestei promotii ca parte a unei incercari de a aduce in atentia lumii intregi faptul ca exista posibilitatea de a comanda produsele sale cu livrare la domiciliu prin intermediul aplicatiilor de livrari.

Kaufland ofera aceasta posibilitate de foarte vreme pentru clientii din toata Romania, insa acum duce lucrurile si mai departe deoarece le ofera oamenilor si optiunea de a castiga ceva cand isi cumpara produsele prin platforme. Cei de la Kaufland colaboreaza cu Tazz by eMAG, Glovo, Foodpanda pentru a permite cumpararea de produse din oricare din magazinele sale si livrarea la domiciliu, iar orice comanda de minim 80 de LEI va inscrie in noua promotie.

Kaufland: Anunt Oficial, ce Masina da GRATUIT pentru Clienti

kaufland masina tunata

Kaufland ofera pentru clientii din toata Romania posibilitatea de a castiga un BMW Seria 3, G20, sau 6 console de ultima generatie, daca participa la aceasta promotie si cumpara produse prin intermediul platformelor de livrari. Masina BMW Seria 3 pe care Kaufland o ofera va fi una modificata, astfel ca acel norocos castigator va avea parte de o experienta inedita cu noua sa masina, mai ales ca in momentul de fata nu exista vreun alt lant de magazine care sa ofere ceva similar pentru clienti.

Kaufland nu le cere clientilor din toata Romania sa faca altceva decat sa comande produse in valoare de minim 80 de LEI prin intermediul celor 3 platforme, iar partea buna este ca inscrierea e automata. Dupa ce va inscrieti va trebui sa asteptati ca intr-un final Kaufland sa aleaga unul dintre castigatorii care vor intra in posesia masinii, sau a celor 6 console pe care lantul de hypermarket-uri le-a ales pentru a le oferi pentru toata lumea acum.

Kaufland desfasoara aceasta promotie speciala pana in data de 31 octombrie, deci mai aveti inca o luna si jumatate la dispozitie pentru a profita de tot ceea ce este disponibil chiar acum.