WhatsApp: Surpriza SECRETA Acunsa pentru iPhone si Android

WhatsApp socializare

WhatsApp continua seria surprizelor secrete care sunt ascunse in cadrul aplicatiilor sale pentru iPhone si Android, iar astazi vorbim despre una extrem de interesanta despre care ar trebui sa stie cele peste 2 miliarde de persoane care folosesc platforma zilnic.

In cadrul unei versiuni beta a aplicatiei pentru iPhone a fost descoperita o noua si foarte interesanta schimbare facuta de catre WhatsApp, ea permitandu-ne sa modificam iconita grupurilor de conversatii din care facem parte in platforma de mesagerie.

WhatsApp nu a oferit pana in momentul de fata un asemenea nivel de personalizare pentru felul in care putem identifica grupurile de conversatii in cadrul aplicatiei, insa iata ca lucrurile se mai schimba si in bine pentru utilizatorii din intreaga lume.

Iconitele grupurilor de conversatii pot fi modificate

WhatsApp socializare grupuri

WhatsApp a implementat aceasta schimbare deocamdata doar pentru iPhone, insa ea va ajunge si in Android in viitorul nu foarte indepartat, asa ca avem destul de putin de asteptat pana cand va fi oferit toul pentru utilizatorii din toata lumea.

Editorul iconitei grupurilor de conversatii ne va oferi posibilitatea de a alege un sticker, sau un emoji pentru a identifica un grup in lista noastra de conversatii, fundalul iconitei din cadrul aplicatiei fiind deasemenea configurabil de catre noi.

WhatsApp surprinde cu aceasta decizie pentru ca ea a fost descoperita abia acum pentru prima oara in cadrul platformei, dar se pare ca e vorba despre un trend care va aduce si mai multe modificari pentru utilizatorii din intreaga lume.




WhatsApp vrea sa ofere mai multe optiuni pentru personalizare

In ultimii ani foarte multa lume s-a plans din cauza faptului ca in WhatsApp nu exista suficient de multe optiuni pentru personalizarea felului in care arata interfata, a felului in care putem trimite mesajele, dar nu doar atat.

Se pare ca acum compania incepe intr-un final sa tina cont de doleantele utilizatorilor, iar asta pentru ca aceasta modificare este doar una dintre cele care sunt in plin proces de pregatire in cadrul companiei americane pentru platforma de mesagerie.

Avand in vedere ca aceasta modificare a fost implementata deocamdata doar intr-o versiune beta a aplicatiei WhatsApp pentru telefoane, mai avem de asteptat pana cand ea va fi disponibila in cadrul aplicatiilor distribuite in mod public.