BCR Romania: ATENTIONARILE Emise pentru Toti Clientii Romani

BCR Romania locatie

BCR Romania a emis o serie de atentionari foarte importante care vizeaza clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca aduce in discutie probleme care pot genera mari batai de cap pentru clientii sai. Mai jos puteti vedea o serie de recomandari importante pe care BCR Romania le face pentru clientii sai din toata tara, recomandari care n-ar trebui trecute usor cu vederea pentru ca va pot ajuta sa va protejati banii din conturi intr-o perioada complicata din multe puncte de vedere.

BCR Romania le vorbeste clientilor pe website-ul sau despre cum pot avea parte de vacante fara grija faptului ca datele lor ar putea fi compromise de hackeri, dar in realitate recomandarile se aplica in orice situatie. Pentru inceput, BCR Romania le spune clientilor sa nu foloseasca retelele WiFi publice deoarece ele pot fie xtrem de usor compromise, in special daca nu au o parola de acces setata, astfel ca e bine sa le evitati indiferent unde sunteti.

BCR Romania: ATENTIONARILE Emise pentru Toti Clientii Romani

BCR Romania recomanda deasemenea pastrarea unei copii a datelor pe care clientii le au in telefoane si calculatoare, dispozitivele electronice permitand efectuarea de backup-uri in cloud pentru a ne proteja informatiile. Conform BCR Romania, o atentie deosebita trebuie acordata la aplicatiile pe care le instalam in telefoanele noastre mobile, iar asta pentru ca unele pot fi pline de malware care ne poate compromite datele si le poate aduce in atentia hackerilor.

BCR Romania ne recomanda deasemenea folosirea unor browsere sigure cand facem tranzactii in locuri publice, fara a utiliza retelele WiFi publice, iar asa ne asiguram ca tranzactiile sunt mai sigure. Protejarea telefoanelor si calculatoarelor cu parole, evitarea accesarii de link-uri necunoscute primite prin SMS/email si evitarea dezvaluirii locatiilor spre care calatorim sunt deasemenea sfaturi de securitate pe care BCR Romania le ofera pentru clientii sai.

BCR Romania a publicat pe website-ul sau toate aceste informatii importante menite sa ii ajute pe clientii sai sa ramana in siguranta cand isi administreaza conturile bancare si nu numai.