BRD Romania: Anuntul OFICIAL, Schimbarile ce Uimesc Clientii

BRD Romania deconectat

BRD Romania a anuntat in mod oficial o serie de schimbari extrem de importante pentru clientii din toata Romania, iar ele vin intr-un moment in care probabil ca mai nimeni nu se astepta la asa ceva de la banca. Mai exact, cei de la BRD Romania le transmit clientilor din toata tara faptul ca au implementat la unele bancomate din toata tara posibilitatea de a interactiona contactless cu ele, ceva ce vine de la banca destul de tarziu in raport cu implementarile de la alte banci.

BRD Romania ajunge din urma banci ca Banca Transilvania, sau chiar ING Bank, care au implementate diverse optiuni de interactionare wireless cu bancomatele lor de ceva vreme. Incepand de saptamana trecuta clientii BRD Romania au si ei posibilitatea de a merge la bancomatele contatless ale retelei de banci pentru a face orice fel de tranzactii pe care le faceau pana acum doar prin introducerea unui card fizic in bancomat, ceea ce le simplifica experienta.

BRD Romania: Anuntul OFICIAL, Schimbarile ce Uimesc Clientii

BRD Romania spune ca la bancomatele sale pot merge clientii cu carduri contactless de la VISA si Mastercard, sau cu telefoanele care au Apple Pay si Google Pay, pentru a interactiona cu ele pentru tranzactii de orice fel. Retrageri de numerar, interogari ale soldului, obtinerea unui mini extras de cont, plata facturilor, sau reincarcarea cartelelor prepay se pot face acum complet contactless prin bancomatele celor de la BRD Romania, asa ca e bine sa profitati de tot.

BRD Romania spune ca tot acest sistem este oferit inclusiv cu disponibilitate pentru cardurile emise de catre alte banci, atat timp cat si acelea permit folosirea lor contactless la bancomate. Aceasta este o veste excelenta de la BRD Romania, iar asta pentru ca de acum clientii sai se pot bucura de o experienta generala mult mai buna multumita acestor modificari importante facute pentru ei, dar mai multe detalii sunt disponibile pe website-ul bancii acum.

BRD Romania a inceput in 2020 un proces de imbunatatire a serviciilor digitale pe care le ofera pentru clientii sai din toata Romania, iar el se pare ca e departe de a fi finalizat, urmand si alte surprize.