Kaufland: ALERTA Emisa catre MILIOANE de Clienti din Romania

kaufland inselat

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din tara noastra, a emis o alerta extrem de importanta pentru milioane de clienti din toata Romania si trebuie sa stii ceea ce ne este spus. Kaufland vorbeste mai jos despre concursurile false care sunt distribuite in momentul de fata pe retelele de socializare catre romanii care nu stiu ce au de fapt in fata, iar asta e o problema extrem de grava pentru ca ele sunt folosite pentru a pacali oamenii.

Kaufland vorbeste mai jos despre una dintre aceste probleme foarte serioase cu care se confrunta Romania de ceva vreme, iar asta pentru ca, din pacate, numarul atacurilor de tip phishing, sau fraudele, a crescut in pandemie. Kaufland i-a alertat in diverse randuri pe romanii din toata tara in legatura cu faptul ca toate aceste concursuri false nu fac altceva decat sa ii transforme in persoane vulnerabile in fata atacatorilor care vor sa le fure datele, si eventual banii.

Kaufland: ALERTA Emisa catre MILIOANE de Clienti din Romania

Kaufland le spune romanilor din toata tara sa nu cada in plasa hackerilor si sa nu le ofere datele, nici prin intermediul website-urilor false pe care acestia le fac, dar nici prin intermediul SMS-urilor. Kaufland nu ofera explicatii prea detaliate aici, dar in general datele sunt folosite de catre atacatori pentru a incerca sa obtina acces la conturile romanilor de pe retelele de socializare, ori la cele bancare, deci trebuie sa va protejati cat puteti.

Kaufland nu este nici macar singurul lant de hypermarket-uri care emite acest tip de alerte pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca si celelalte incearca deasemenea sa ii protejeze pe clienti impotriva atacatorilor. Din pacate aceste alerte nu sunt suficiente, iar asta pentru ca e nevoie si ca oamenii sa se protejeze singuri impotriva problemelor de acest gen si sa isi dea din timp seama ce fel de atacuri au in fata pentru a sti cum sa se protejeze cel mai bine impotriva lor.

Kaufland are si pe website-ul sau unele informatii cu privire la problemele de acest gen, astfel ca puteti intra si acolo pentru a descoperi informatii cu privire la masurile de protectie pe care trebuie sa le aplicati.