WhatsApp: Doua Noi Schimbari ASCUNSE pentru iPhone, Android

WhatsApp scurtare

WhatsApp are aproape zilnic descoperite noi schimbari ascunse pe care compania din spatele platformei de mesagerie tot incearca sa ni le ofere, si puteti vedea ca exista schimbari bune pentru noi. Prima dintre aceste schimbari are legatura cu eliminarea din cadrul aplicatiei WhatsApp a unei scurtaturi care permite crearea de camere pentru Messenger Rooms in ideea de a vorbi cu oricare dintre preitenii nostru, dar se pare ca lumea nu prea avea nevoie de asa ceva.

WhatsApp considera ca nu mai este nevoie de o asemenea functionalitate in cadrul aplicatiei sale, astfel ca elimina scurtatura care ne permite sa cream rapid camere pentru Messenger Rooms din sectiunea de scurtaturi. In cazul in care nu ati stiut pana acum acest lucru, cei de la WhatsApp monitorizeaza felul in care utilizatorii aplicatiilor pentru iPhone si Android folosesc diverse functii implementate in cadrul aplicatiilor, iar uneori decide sa mai elimine ceea ce este inutil.

WhatsApp: Doua Noi Schimbari ASCUNSE pentru iPhone, Android

WhatsApp scurtare rooms

WhatsApp face o a doua schimbare pentru utilizatorii sai, aceasta avand legatura cu grupurile de conversatii deoarece acum exista noi scurtaturi pentru a initia apeluri audio, sau video, oricand avem nevoie. Noile scurtaturi sunt integrate de catre WhatsApp in cadrul sectiunii in care putem vedea informatii despre un anumit grup de conversatii, iar imaginea de mai jos ar trebui sa fie destul de sugestiva in ceea ce priveste explicarea functionalitatii nou create.

WhatsApp scurtare iconite

WhatsApp face toate aceste schimbari intai in cadrul versiunii beta a aplicatiilor pentru iPhone si Android, urmand ca apoi ele sa fie oferite inclusiv in cadrul versiunii publice. Desigur ca este nevoie sa treaca o perioada de cateva saptamani bune in care aceste functii sa fie testate temeinic de catre WhatsApp inainte de a fi oferite in mod public pentru noi, asa ca trebuie sa avem rabdare pentru ca totul sa fie suficient de bine pregatit pentru a ne fi oferit.

WhatsApp are in dezvoltare o multitudine de functii extrem de bune pentru utilizatorii din intreaga lume, asa ca trebuie doar sa vedem cate dintre ele vor fi lansate in perioada urmatoare.