Raiffeisen Bank: IMPORTANT Anunt, ce Trebuie sa Stie Romanii

Raiffeisen Bank achitare

Raiffeisen Bank transmite un foarte important anunt despre care ar trebui sa stie romanii din toata tara, iar asta pentru ca vorbim despre o situatie foarte serioasa care ar trebui sa fie in atentia clientilor sai. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa faca in aceasta seara o serie de lucrari de mentenanta pentru unul dintre serviciile importante pe care le folosesc clientii din toata tara, mai exact cel RaiPay pentru platile cu telefonul.

Raiffeisen Bank le transmite clientilor din toata Romania faptul ca in cursul acestei nopti vor efectua lucrarile de mentenanta pentru sistemul RaiPay, astfel ca intre orele 21:00 si 00:00 nu il veti putea pentru a face plati al POS-urile comerciantilor. RaiPay a fost gandit ca un serviciu care le permite clientilor sa plateasca oriunde in Romania folosindu-si telefoanele mobile, iar cei de la Raiffeisen Bank au lansat acest sistem ca solutie unica de plati in acest mod.

Raiffeisen Bank: IMPORTANT Anunt, ce Trebuie sa Stie Romanii

Raiffeisen Bank achitare telefon

Raiffeisen Bank nu se numara printre bancile care ofera posibilitatea de a folosi si Google Pay pe telefoanele cu sistem de operare Android, astfel ca oricare dintre clientii care vor sa faca plati cu telefonul, trebuie sa se rezume la RaiPay. Desigur ca si acest sistem este suficient de util pentru clientii din toata Romania, dar nu are tot ceea ce ofera Google Pay, astfel ca Raiffeisen Bank le ofera totusi optiunea de a face plati cu telefonul, chiar daca intr-un mod mai limitat.

Raiffeisen Bank nu spune exact ce anume face pentru sistemul RaiPay, astfel ca nu avem prea multe detalii in legatura cu ceea ce se intampla, dar e destul de clar faptul ca se vor face modificari menite sa imbunatateasca experienta de folosire. Raiffeisen Bank incearca in mod constant sa le ofere clientilor din toata tara doar cele mai bune servicii pentru banii pe care ii platesc pentru ele, dar si pentru banii pe care aleg sa ii tina in banca.

Raiffeisen Bank spune ca totul se va termina la ora 00:00, insa daca se va intampla sa nu puteti folosi RaiPay nici dupa aceasta ora, atunci stiti ca totul are legatura cu lucrarile de mentenanta care au fost programate de catre banca.