WhatsApp: ATENTIE! Cum Poti Avea Contul BLOCAT pe Telefon

WhatsApp sanctiune

WhatsApp este de departe cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, iar asta in conditiile in care 2 miliarde de utilizatori o folosesc in mod constant pentru a-si transmite mesaje din diverse colturi ale globului. Aplicatia este una extrem de populara, insa nu toata lumea apreciaza chiar toate functiile pe care WhatsApp le ofera, astfel ca anumiti utilizatori vor sa imbunatateasca experienta de care au parte in aplicatie.

WhatsApp stie ca unii dintre utilizatorii sai folosesc versiuni modificate ale platformei de mesagerie, insa nu este de acord cu acest lucru, asa ca a impus o interdictie de utilizare a lor sub sanctiunea blocarii accesului la platforma. Conform celor de la WhatsApp, oamenii care folosesc aplicatii precum WhatsApp Plus, GB WhatsApp, cele pentru transferul chat-urilor, sau altele care modifica functionalitatea nativa a aplicatiei, pot avea conturile blocate temporar.

WhatsApp: ATENTIE! Cum Poti Avea Contul BLOCAT pe Telefon

WhatsApp le transmite in mod automat mesaje de blocare a conturilor unora dintre utilizatorilor care folosesc aceste versiuni modificate ale aplicatiilor, totul fara ca ei sa stie in prealabil ca urmeaza sa fie sanctionati intr-un asemenea mod de catre platforma. Masura este una radicala impusa de catre compania americana, insa ea spune ca in acest mod incearca sa ii protejeze pe utilizatorii din intreaga lume impotriva atacurilor si a furturilor conturilor.

WhatsApp blocheaza temporar accesul oamenilor la platforma de mesagerie pana in momentul in care acestia renunta sa mai foloseasca versiuni modificate ale aplicatiei de mesagerie, dupa care le este restaurat accesul la platforma pentru a o putea folosi. Daca oamenii refuza sa renunte la aplicatiile lor si le cer celor de la WhatsApp sa le redea acces la platforma si sa foloseasca aceleasi aplicatii, atunci platforma poate sa ia masura interzicii definitive a accesului la comunicatii prin intermediul sau.

WhatsApp ia de ceva vreme masuri de acest gen impotriva versiunilor modificate ale aplicatiilor sale, in ultima vreme pare sa isi fi intensificat actiunile de a bloca acest tip de continut disponibil in cadrul platformei.