DIGI Romania: Anuntul INCREDIBIL la care Nu Visau Romanii

DIGI Romania profesional

DIGI Romania, cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii, este pe punctul de a face o noua revolutie in tara noastra, iar asta vine in urma unui anunt care a uimit extrem de multa lume. Daca nu ati aflat inca, luna aceasta cei de la DIGI Romania au anuntat, prin subsidiara din Spania, lansarea primelor abonamente de internet fix cu viteze de pana la 10 Gbps, o premiera care va ajunge fara discutie si in Romania, probabil chiar pana la finalul anului 2021.

DIGI Romania cere doar 30 de euro pentru o conexiune de internet fix de 10 Gbps de la clientii din Spania, asta in timp ce in Germania unii operatori care ofera viteze gigabit cer si 250 de euro pentru o asemenea conexiune. Ceea ce a realizat DIGI Romania in Spania este sa “sparga” piata locala cu o oferta de internet fix pe care niciun alt operator de telecomunicatii nu o are, iar ea va ajunge fara discutie si in Romania, desigur la un pret ceva mai mic, in final.

DIGI Romania: Anuntul INCREDIBIL la care Nu Visau Romanii

DIGI Romania profesional inernet

DIGI Romania cere in momentul de fata 40 de LEI pentru o conexiune de internet fix de 1 Gbps, insa pentru cele de 5 Gbps, sau 10 Gbps, probabil ca va cere undeva pe la dublu, sau chiar triplu. Nu ma astept ca in Romania DIGI Romania sa ceara totusi mai mult decat in Spania pentru conexiunile de 10 Gbps, desi nu e exclus sa faca asta, dar e putin probabil sa si gaseasca suficienti clienti care sa profite de oferta in conditiile acestea.

DIGI Romania va lansa cu siguranta o asemenea oferta de internet fix pentru clientii sai din Romania, dar pentru a beneficia de viteze atat de mari va trebui sa aveti si calculatoare suficient de potente. Doar cu SSD-uri NVMe puteti atinge viteze de transfer de date atat de mari incat sa puteti descarca de pe internet fisiere cu viteze de pana la 10 Gbps prin reteaua DIGI Romania, deci inclusiv in Romania vor fi putini oameni care vor putea profita de o asemenea oferta.

DIGI Romania deocamdata nu a facut vreun anunt cu privire la posibilitatea de a lansa servicii de internet fix cu viteze de pana la 10 Gbps pentru clientii din Romania, asa ca ramane sa vedem ce va dezvalui.