Netflix: Anuntul FARA PRECEDENT ce a Uimit foarte Multa Lume

Netflix curse

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere in momentul de fata si continua sa creasca, mai ales ca intentioneaza sa faca o serie de schimbari uimitoare pentru clientii care platesc pentru serviciile sale. Conform unor informatii cu privire la planurile companiei Netflix pentru viitor, se pare ca platforma de streaming video la cerere ar fi interesata sa cumpere drepturile exclusive de retransmisie pentru cursele de Formula 1, daca ele ar fi disponibile.

Netflix ar surprinde cu o asemenea decizie fara precedent pentru clientii din intreaga lume, iar asta pentru ca pana in momentul de fata nicio platforma de streaming video la cerere similara nu a facut ceva care sa aiba un impact de acest gen. Daca Netflix ar lua decizia de a transmite in exclusivitate cursele de Formula 1, atunci ar avea cu siguranta extrem de mult de platit pentru aceste drepturi, dar si-ar recupera fara discutie banii de la abonati si alti parteneri.

Netflix: Anuntul FARA PRECEDENT ce a Uimit foarte Multa Lume

Netflix a cumparat deja drepturile exclusive de a retransmite anumite evenimente sportive din intreaga lume, insa e deocamdata foarte departe de a avea macar ocazia de a putea retransmite cursele de Formula 1, fiind cunoscuta dificultatea obtinerii drepturilor. CEO-ul companiei Netflix a afirmat ca daca acum s-ar repune in vanzare drepturile de distributie pentru cursele de Formula 1, platforma pe care el o reprezinta ar fi cu siguranta interesata sa le cumpere in totalitate.

Netflix vrea sa aiba un control cat mai mare asupra produsuluii final pe care il livreaza catre abonatii sai, astfel ca a prelua controlul asupra drepturilor de retransmisie ale Formulei 1 ar reprezenta un mare pas in directia potrivita pentru companie. Desigur ca Netflix ar avea concurenta foarte mare si ar trebui sa plateasca sume uriase, miliarde peste miliarde de dolari anual, dar ar avea cu siguranta de unde sa recupereze o foarte mare parte din banii pe care i-ar aloca.

Netflix incearca deocamdata sa le ofere clientilor sai din toata lumea doar cel mai bun continut pe partea de streaming video la cerere, astfel ca vom avea parte si de alte surprize interesante in viitorul foarte apropiat.