Netflix: Decizia OFICIALA Privind un Serial Foarte Popular

Netflix si-a anuntat in mod oficial decizia cu privire la un serial extrem de popular din cadrul platformei de streaming video la cerere, iar ea este exact ceea ce sperau fanii sa vada in cazul acestuia, deci vestile sunt extrem de bune. Cei de la Netflix au decis sa anunte faptul ca sezonul al doilea al serialului Tiger King va fi lansat pentru abonatii din toata lumea undeva spre finalul anului 2021, deci fanii au ce astepta in urmatoarele saptamani.

Netflix a lansat Tiger King in prima parte a anului 2020, atunci cand pandemia de Coronavirus a inceput sa forteze statele din intreaga lume sa-si blocheze cetatenii in case, iar dupa cum era de asteptat, serialul a avut un foarte mare succes. Tiger King s-a concentrat pe povestea unui escroc care a reusit sa pacaleasca foarte multi oameni si sa le fure banii, insa cel de-al doilea sezon ajunge cu o poveste diferita in zilele noastre, conform Netflix.

Netflix: Decizia OFICIALA Privind un Serial Foarte Popular

Netflix incearca sa profite de succesul foarte mare pe care l-a inregistrat Tiger King si vrea sa ne ofere un nou titlu extrem de interesant, chiar daca deocamdata nu a dezvaluit si o data clara pentru lansarea celui de-al doilea sezon. Indiferent de acest lucru, Netflix promite ca al doilea sezon al Tiger King va fi cel putin la fel de interesant precum primul, iar aceasta este o veste excelenta in conditiile in care interesul pentru serie ramane la un nivel extrem de ridicat.

“De la aclamatii cineaști din spatele The Imposter, această serie din trei părți spune povestea impresionantă a unuia dintre cei mai îndrăzneți oameni din lume, care a fost condamnat în 2005 pentru furtul de averi și distrugerea mai multor vieți. Dar acum, într-o întorsătură incredibilă, povestea ajunge până în prezent, cu o familie disperată, care se tem pentru siguranța mamei lor.”

Netflix ar putea incepe sa prezinte povestile celor care au fost pacaliti de catre celebrul escroc Joe Exotic, insa din pacate nu stim mai nimic despre planurile platformei de streaming video la cerere, chiar daca abonatii sunt extrem de interesati. Cert este ca Netflix continua sa puna accentul pe filme si seriale care au avut succes si comanda continuari pentru povestile prezentatein ele, asa ca va fi vorba probabil despre o noua productie importanta.

Netflix mai are si multe alte seriale si filme extrem de interesante pregatite pentru abonatii din intreaga lume, asa ca ramane doar sa vedem ce surprize serioase vor mai fi dezvaluite in mod oficial pentru noi toti.