LIDL Romania: Hotararea de ULTIMA ORA, Atentie la Magazine

lidl romania reorganizare

LIDL Romania a anuntat in mod oficial o hotarare de ultima ora pentru romanii din toata tara si le cere sa fie foarte atenti la magazinele in care isi fac cumparaturile, iar asta pentru ca vorbeste despre o situatie despre care ar trebui sa stie toata lumea. Mai exact, cei de la LIDL Romania le transmit oamenilor din toata tara faptul ca incep sa inchida magazinele mai devreme in conformitate cu prevederile legale privind ratele de incidenta din localitati.

LIDL Romania le spune romanilor ca in baza Hotararii de Guvern numarul 932 din 9 septembrie 2021, in localitatile in care rata de incidenta cumulata privind infectarile cu Coronavirus depaseste 6/1000 de locuitori, e obligata sa-si inchida magazinele mai devreme. In baza acestie hotarari, in localitatile cu rate de incidenta de 6/1000 de locuitori cei de la LIDL Romania isi vor inchide magazinele la ora 18:00 in zilele de vineri, sambata si duminica, pana cand rata de incidenta va scadea.

LIDL Romania: Hotararea de ULTIMA ORA, Atentie la Magazine

lidl romania reorganizare magazine

LIDL Romania spune deasemenea ca in localitatile in care rata de incidenta cumulata depaseste 7.5/1000 de locuitori, magazinele se vor inchide in fiecare zi la ora 18:00 pana cand aceasta va scadea sub respectiva valoarea. LIDL Romania nu e la prima masura de acest gen aplicata pentru magazinele din Romania, iar asta pentru ca la inceputul anului compania a fost nevoita sa aplice masuri similare in localitatile cu rate de incidenta mari.

LIDL Romania trebuie sa respecte hotararile Guvernului Romaniei, dar nu este singurul mare lant de magazine care este obligat sa actioneze in acest mod din cauza ratelor de incidenta cumulata care se inregistreaza in tara. Cei de la LIDL Romania fac exact ceea ce fac, sau vor face, si alte mari lanturi de super/hypermarket-uri, asa ca e bine sa va asteptati la decizii similare din partea tuturor in perioada imediat urmatoare, din pacate.

LIDL Romania are mai multe detalii despre aceasta situatie disponibile chiar pe website-ul sau, dar desigur ca exista inclusiv in magazine informatii cu privire la ceea ce se intampla in momentul de fata in tara noastra.