WhatsApp: Importanta Schimbare care va Ajunge si pe Android

WhatsApp atasare

WhatsApp va avea o foarte importanta schimbare disponibila inclusiv pe telefoanele cu sistem de operare Android, astfel ca utilizatorii din intreaga lume se vor putea bucura de aceste schimbari in curand. Mai exact, vorbim despre faptul ca WhatsApp le va permite utilizatorilor sa foloseasca reactii pentru mesajele pe care le primesc, asa cum se intampla in cazul Facebook Messenger de ceva vreme, iar aceasta schimbare e una dintre cele mai importante care a fost oferita pana acum.

WhatsApp vrea sa le ofere utilizatorilor sai din intreaga lume doar cea mai buna experienta posibila pentru folosirea platformei de mesagerie, ceva ce desigur ca bucura foarte multa lume. Integrarea reactiilor pentru folosirea WhatsApp este ceva ce foarte multa lume astepta sa vada inca de acum cativa ani de zile, insa iata ca vine acum, iar in cazul iPhone aceste schimbari au fost implementate primele, urmand ca acum sa vina inclusiv in Android.

WhatsApp: Importanta Schimbare care va Ajunge si pe Android

WhatsApp atasare reactii

WhatsApp face aceste schimbari deocamdata doar in versiunile beta ale aplicatiilor pentru iPhone si Android, astfel ca nu se stie cand anume vor ajunge ele in cadrul aplicatiilor publice. Pana atunci vedem totusi ca WhatsApp ne va permite sa folosim sistemul de reactii exact la fel precum in cazul Facebook Messenger, adica vom putea reactiona pentru oricare dintre mesajele pe care le primim cu diverse caractere emoji care ne sunt oferite.

WhatsApp implementeaza aceste schimbari deoarece ele au fost foarte populare in cadrul Facebook Messenger, dar si pentru ca mai toate platformele au ceva similar disponibil de foarte multa vreme. Avand in vedere toate aceste lucruri, era normal ca WhatsApp sa ofere posibilitatea de a folosi reactiile inclusiv in cadrul platformei sale, iar din moment ce ele sunt testate inclusiv in iPhone si Android, probabil ca nu mai avem mult de asteptat pana cand vor fi lansate in mod oficial.

WhatsApp face deasemenea si foarte multe schimbari majore pentru telefoanele din intreaga lume, iar unele dintre ele vor veni impreuna cu surprize la care foarte multa lume nu se astepta pana acum.