Vodafone: Mesajul SPECIAL ce Vizeaza Clientii din Toata Tara

Vodafone calitate

Vodafone a publicat un mesaj special care vizeaza clientii din toata tara, iar asta in conditiile in care marele operator de telecomunicatii are si milioane de romani care-i folosesc serviciile in momentul de fata. Spre deosebire de mesajele obisnuite privind serviciile de telefonie mobila, cei de la Vodafone vorbesc mai jos despre meciurile din UEFA Champions League, cele care sunt transmis de catre companie inclusiv in format 4K pentru clientii din tara.

Vodafone are parteneriate cu cei de la Look, astfel ca romanii se pot folosi de canalele LookSport, LookSport PLus si Look 4K pentru a urmari meciurile importante din cadrul competitiei europene. Puteti vedea mai jos ceea ce transmite Vodafone pentru oricare dintre romanii care sunt dornici sa urmareasca meciurile din UEFA Champions League in momentul de fata, ele fiind transmise inclusiv astazi prin canalul Look 4K distribuit de operator.

Vodafone: Mesajul SPECIAL ce Vizeaza Clientii din Toata Tara

Vodafone concureaza aici foarte serios cu cei de la DIGI, care au deasemenea canalul de televiziune DIGI 4K prin care transmit inclusiv meciurile europene, astfel ca nu sunt singurii din Romania care fac asta. Cei de la Vodafone se folosesc de canalul de televiziune Look 4K pentru a transmite inclusiv alte evenimente sportive, astfel ca puteti vedea la calitate inalta o multitudine de continut daca sunteti intr-adevar interesat de el.

Vodafone are o varietate de abonamente de televiziune pe care oricare dintre clientii din Romania le pot contracta pentru a vedea meciurile din UEFA Champions League in format 4K chiar in acest moment. Desigur ca ele au si preturi suficient de bune pentru a fi cu adevarat interesante pentru romanii din toata tara, iar daca vreti sa vedeti competitii sportive la calitate ridicata, ar trebui sa va uitati cu atentie la abonamentele de televiziune oferite.

Vodafone are deasemenea si multe alte oferte grozave pentru o varietate de alte servicii de telecomunicatii, iar toate sunt disponibile la preturi surprinzator de bune chiar acum in Romania.