iPhone 13 Lansat la Precomanda la Orange, De Unde il Cumperi

iPhone 13 Precomanda Orange Cumperi

Orange a lansat precomenzile pentru telefoanele din seria iPhone 13, astfel ca de acum puteti precomanda din aceasta pagina noile modele de telefoane pe care cei de la Apple le vand si in Romania incepand chiar din momentul de fata pentru toti clientii.

iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max sunt disponibile la precomanda la Orange cu livrare incepand cu data de 8 octombrie, astfel ca daca deschideti acum o comanda, veti avea de asteptat minim o saptamana de zile pentru livrarea ei.

Orange are preturi oarecum apropiate de cele europene pentru telefoanele din seria iPhone 13, astfel ca indiferent ce anume veti dori sa cumparati, ar trebui sa beneficiati totusi de o oferta destul de buna, ceea ce pana la urma e bine pentru noi toti.

iPhone 13 este vandut la Orange atat pe baza de abonament, cat si fara abonament, astfel ca ramane ca voi sa alegeti fix ceea ce va intereseaza si sa faceti achizitiile in consecinta in baza ofertelor care sunt disponibile in momentul de fata de la operatorul de telecomunicatii.

“Apple a prezentat astăzi iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max, depășind limitele a ceea ce este posibil într-un smartphone. Redesignate în interior și în exterior, ambele modele introduc un nou display Super Retina XDR cu ProMotion cu o rată de reîmprospătare adaptivă de până la 120Hz, făcând experiența tactilă mai rapidă și mai receptivă. Sistemul de camere pro obține cel mai mare avans din toate timpurile cu noile camere Ultra Wide, Wide și Telephoto care surprind fotografii și videoclipuri uimitoare, alimentate de performanța de neegalat a lui A15 Bionic, mai puternică decât competiția de vârf. Aceste tehnologii permit noi capacități foto impresionante niciodată posibile pe iPhone, cum ar fi fotografia macro pe noua cameră Ultra Wide și performanțe îmbunătățite de până la 2,2 ori la lumină scăzută pe noua cameră Wide. Noile funcții de fotografie de calcul precum Stilurile fotografice personalizează aspectul imaginilor din aplicația Cameră, iar ambele modele includ acum modul Noapte pe toate camerele. Video face un salt uriaș înainte cu modul Cinematic pentru tranziții de adâncime de câmp frumoase, video macro, Time-lapse și Slo-mo și performanțe chiar mai bune la lumină scăzută. Ambele modele oferă, de asemenea, fluxuri de lucru profesionale end-to-end în Dolby Vision și, pentru prima dată, ProRes, disponibil doar pe iPhone. iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max includ, de asemenea, 5G cu mai multe benzi pentru o acoperire mai bună, îmbunătățiri mari ale duratei de viață a bateriei pentru cea mai bună durată de viață a bateriei vreodată pe iPhone cu iPhone 13 Pro Max, o nouă capacitate de stocare de 1 TB și capacul frontal al Ceramic Shield, mai dur decât orice sticlă pentru smartphone.

iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max vor fi disponibile în patru finisaje uimitoare, inclusiv grafit, auriu, argintiu și noul albastru Sierra. Precomenzile încep vineri, 17 septembrie, cu disponibilitate începând de vineri, 24 septembrie.

„IPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max alcătuiesc cea mai proaspetă gamă de iPhone de până acum cu cele mai mari progrese pentru sistemul nostru de camere, cea mai bună durată de viață a bateriei vreodată pe un iPhone și cea mai rapidă performanță a oricărui smartphone, stabilind un nou standard pentru iPhone și permițând experiențe incredibile niciodată înainte ”, a spus Greg Joswiak, vicepreședintele senior al Apple la nivel mondial în marketing. „Noul sistem de camere profesionale oferă chiar și mai multe funcții de fotografie profesionale, cum ar fi zoom teleobiectiv îmbunătățit, fotografie macro, stiluri fotografice, modul Cinematic, precum și videoclipuri ProRes și Dolby Vision. Ecranul Super Retina XDR cu ProMotion este cel mai bun afișaj al nostru; răspunde inteligent la conținutul de pe ecran, oferă performanțe grafice fantastice și este perfect pentru orice experiență de vizionare. ”

Cu senzori și obiective noi pentru toate cele trei camere din spate, optimizate pentru a funcționa perfect cu iOS 15 și alimentate de noul procesor de semnal de imagine (ISP) în A15 Bionic pentru o reducere îmbunătățită a zgomotului și o mapare a tonurilor, gama iPhone 13 Pro oferă cel mai bun sistem de camere vreodată pe iPhone. Noua cameră Wide are un senzor mai mare, cu 1,9 µm pixeli, cel mai mare de pe iPhone, pentru mai puțin zgomot și viteze mai mari ale declanșatorului necesare în condiții de iluminare, producând fotografii și mai detaliate. Împreună cu diafragma ƒ / 1.5 mai mare, camera Wide de pe iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max oferă o îmbunătățire masivă în situații de lumină slabă, de până la 2,2x în comparație cu iPhone 12 Pro și aproape 1,5x în comparație cu iPhone 12 Pro Max. Stabilizarea optică a imaginii (OIS) – unică pentru iPhone – este disponibilă pe ambele modele, stabilizând senzorul în locul obiectivului, astfel încât imaginile să fie netede și video să fie stabil, chiar și atunci când utilizatorul nu este.

Noua cameră Ultra Wide are o deschidere ƒ / 1,8 mult mai largă și un nou sistem de focalizare automată, aducând o îmbunătățire cu 92% pentru medii cu lumină slabă, producând imagini mai luminoase și mai clare. Noul design al obiectivului, capacitatea de focalizare automată pentru prima dată în Ultra Wide pe iPhone și software-ul avansat deblochează, de asemenea, ceva ce nu a fost posibil până acum pe iPhone: fotografia macro. Utilizatorii pot captura imagini clare, uimitoare, în care obiectele par mai mari decât viața, mărind subiecții cu o distanță minimă de focalizare de 2 centimetri. Macro-ul se extinde și la videoclipuri, inclusiv Slo-mo și Time-lapse. iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max au, de asemenea, o nouă cameră cu teleobiectivitate de 77 mm, permițând utilizatorilor să se apropie de subiectele lor în timp ce înregistrează videoclipuri și să realizeze portrete cu cadru chiar mai clasic, oferind zoom optic de 3x pentru o gamă totală de zoom optic de 6x pe cameră sistem.

Un motor neuronal mai rapid în A15 Bionic, noul ISP și avansurile în fotografia de calcul alimentează noile caracteristici ale camerei de pe iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max. Stiluri fotografice le permite utilizatorilor să-și aducă preferințele personale de fotografie la fiecare imagine, beneficiind în același timp de procesarea imaginilor multiframe Apple. Preferințele presetate și personalizate funcționează între scene și subiecte și, spre deosebire de un filtru simplu, aplicați inteligent ajustările corecte diferitelor părți ale fotografiei pentru a vă asigura că elementele importante, cum ar fi tonurile pielii, sunt păstrate. Pentru prima dată, modul Noapte vine pe toate camerele de pe iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max, inclusiv camera Teleobiectivă, iar cu Smart HDR 4, utilizatorii se pot aștepta la îmbunătățirea culorii, a contrastului și a iluminării pentru subiecți, chiar și în fotografii de grup sau situații provocatoare de iluminare, făcând imaginile mai adevărate vieții. iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max oferă, de asemenea, caracteristici populare precum Deep Fusion, Apple ProRAW și modul Portrait cu Portrait Lighting.”