Raiffeisen Bank: Mesajul IMPORTANT Transmis catre Clienti

Raiffeisen Bank acord

Raiffeisen Bank transmite un mesaj foarte important pentru clientii sai din toata Romania in momentul de fata, unul despre care ar trebui sa stie chiar oricine pentru ca vorbim despre ceva foarte important. Cei de la Raiffeisen Bank le explica tuturor clientilor din Romania cum se desfasoara autorizarile pentru tranzactiile online facute de catre ei, asta desigur daca ati uitati cum se face procesul, sau daca nu ati facut vreodata vreo tranzactie online cu un card al sau.

Raiffeisen Bank le spune romanilor ca pentru a face tranzactii online este nevoie ca romanii sa aiba o parola statica setata pentru contul lor in ideea de a confirma identitatea in momentul autorizarii platii. Separat de asta, Raiffeisen Banks spune ca si un cod va fi trimis prin SMS catre clientii din toata tara in momentul in care este nevoie de autorizarea unei anumite plati, iar asta face intregul proces mult mai sigur pentru clientii care fac tranzactii online.

Raiffeisen Bank: Mesajul IMPORTANT Transmis catre Clienti

Raiffeisen Bank transmite deasemenea faptul ca romanii trebie sa fie extrem de atenti in momentul in care fac tranzactii online pentru a fi siguri ca nu autorizeaza o plata pe care nu au initiat-o ei. Aceasta masura este una extrem de importanta deoarece atentia ne protejeaza de confirmarea unor plati care nu ne apartin, iar asta si pentru ca banii care sunt retrasi ca parte a acelei plati nu mai pot fi recuperati de catre clienti, din pacate, tocmai din cauza noilor masuri de securitate.

Raiffeisen Bank explica in website-ul sau o varietate de masuri de securitate despre care ar trebui sa stie oricare dintre clientii din toata Romania, iar asta pentru ca ei trebuie sa fie la curent cu pericolele din mediul online. Raiffeisen Bank le-a si transmis clientilor alerte cu privire la protejarea impotriva furtului datelor personale care permit autorizarea platilor, astfel ca parola statica setata pentru confirmarea lor nu ar trebui dezvaluita cuiva.

Raiffeisen Bank are mai multe detalii importante pe website-ul sau pentru toti clientii care fac, sau vor sa faca, plati online, asa ca uitati-va cu mare atentie la tot ceea ce este prezentat acolo.