Netflix: Decizia Anuntata OFICIAL cu o Surpriza Importanta

Netflix producator

Netflix are dezvaluita in mod oficial o decizie foarte importanta pe care a luat-o recent si care ne arata cat de mari sunt schimbarile pe care le face pentru abonatii din intreaga lume in aceasta perioada. Cei de la Netflix au decis sa cumpere o companie care produce jocuri pentru tot felul de dispozitive, scopul final al companiei americane fiind de a lansa jocuri in platforma de streaming video la cerere pentru abonatii din intreaga lume, dar si cat mai curand posibil.

Netflix a anuntat inca de acum cateva luni planurile sale de a lansa jocuri pentru clientii din intreaga lume, iar in Polonia a inclus deja in aplicatia sa o serie de jocuri pe care unii clienti le pot incerca deja. Acum Netflix duce lucrurile mai departe, iar Night School Studio este compania cumparata recent, scopul sau fiind cel mai probabil de a crea macar o parte dintre jocurile care vor fi disponibile in cadrul platformei de streaming in viitorul apropiat.

Netflix: Decizia Anuntata OFICIAL cu o Surpriza Importanta

Netflix a cumparat un producator de jocuri care a avut parte de ceva succes pana in momentul de fata cu unele dintre titlurile pe care le-a lansat, insa de acum incolo va avea un public mult mai mare si mai diferit. Netflix isi propune sa lanseze initial jocuri gratuite pentru a-i atrage pe utilizatorii din intreaga lume, dar mai tarziu probabil ca va incepe sa includa in-app purchase-uri si reclame pentru a incepe sa genereze si bani de pe urma titlurilor pe care le ofera.

“Suntem în primele etape de a crea o experiență de joc excelentă pentru membrii noștri din întreaga lume. Așadar, suntem încântați să anunțăm că astăzi Night School Studio se alătură Netflix. Vom continua să lucrăm cu dezvoltatorii din întreaga lume și să angajăm cei mai buni talenti din industrie pentru a oferi o colecție excelentă de jocuri exclusive concepute pentru orice tip de jucător și orice nivel de joc. La fel ca spectacolele și filmele noastre, aceste jocuri vor fi incluse ca parte a abonamentului dvs. Netflix – toate fără reclame și fără achiziții în aplicație. Rămâneți la curent pentru mai multe.”

Netflix are ambitii foarte mari in ceea ce priveste jocurile pe care vrea sa le ofere pentru clientii sai din intreaga lume, insa deocamdata investeste incet, dar sigur, in noi jocuri de care sa se bucure clientii. Desigur ca va fi nevoie de timp pentru ca toate planurile companiei americane sa fie duse la bun sfarsit, insa cei de la Netflix pregatesc sume suficient de mari de bani pentru ca planurile sa poata fi transformate in realitate cat se poate de repede.

Netflix ar mai putea cumpara si alte companii producatoare de jocuri pentru a-si duce planurile la bun sfarsit, astfel ca armane sa vedem ce alte surprize mai sunt pregatite.