Carrefour: 10.000 de EURO Oferiti GRATUIT Zilnic Romanilor

Carrefour carduri

Carrefour a dat startul unei noi campanii extrem de interesante pentru clientii din toata tara, una despre care ar trebui sa stie toata lumea, iar asta pentru ca vorbim despre vesti grozave care aduc si bani gratuit pentru romani. Campania pe care cei de la Carrefour o desfasoara in momentul de fata le aduce romanilor din toata tara posibilitatea de a castiga 10.000 de euro gratuit in fiecare zi daca aleg sa isi faca cumparaturile in magazinele sale din toata tara.

Carrefour le spune romanilor ca la fiecare 25 de LEI cheltuiti au sansa de a castiga unul dintre cele 21 de carduri de cumparaturi cu 10.000 de euro disponibili pentru orice fel de cheltuieli facute in oricare dintre magazinele din tara. Carrefour le cere romanilor din toata tara sa isi instaleze in telefoanele iPhone si Android aplicatia sa, apoi sa scaneze bonurile de cumparaturi de minim 25 de LEI pentru a participa la aceasta promotie speciala acum.

Carrefour: 10.000 de EURO Oferiti GRATUIT Zilnic Romanilor

Carrefour carduri premiu

Carrefour spune ca fiecare bon inscris de catre un client in cadrul acestei campanii reprezinta o noua sansa de castig pentru oricare dintre clientii din Romania care sunt dornici sa profite de aceasta promotie speciala derulata in tara. Carrefour desfasoara aceasta promotie speciala pentru o perioada foarte scurta de timp in tara noastra in momentul de fata, astfel ca trebuie sa va grabiti pentru a castiga oricare dintre cele 21 de carduri de cumparaturi.

Carrefour nu spune ca ar exista limite in ceea ce priveste produsele care pot fi cumaprate din oricare dintre magazinele sale din Romania cu ajutorul acestor carduri de cumparaturi, asa ca in mod teoretic puteti profita de tot oricand doriti. Carrefour nu spune nici ca ar exista limite in ceea ce priveste magazinele in care pot fi folosite cardurile de cumparaturi, mai ales ca e posibil ca ele sa fie oferite sub forma unor carduri digitale, nu carduri fizice.

Carrefour e singurul lant de hypermarket-uri din Romania care desfasoara o promotie de acest gen in momentul de fata, asa ca ar fi bine sa profitati de ea inainte sa dispara in totalitate din cadrul lantului de hypermarket-uri.