BANCA Transilvania: IMPORTANT Anunt care Vizeaza Clientii

BANCA Transilvania alternative

BANCA Transilvania transmite un foarte important anunt oficial pentru toti clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca le aduce in atentie ceva despre care multi dintre ei nu stiau, dar care le poate fi de foarte mare folos acum. BANCA Transilvania vorbeste mai jos despre BT Visual Help, adica despre self banking si modalitatile prin care pot descoperi mult mai usor informatii despre conturile lor bancare in orice moment, daca au nevoie de acest lucru.

BANCA Transilvania le aduce in atentie romanilor informatii cu privire la un sistem care este util intr-o mare masura pentru cei care nu folosesc aplicatia sa BT Pay, sau platforma online pentru administrarea conturilor bancare. BANCA Transilvania spune ca acest sistem BT Visual Help este disponibil prin intermediul unui numar de telefon care poate fi apelat non stop de catre clientii din toata tara pentru a rezolva o parte dintre problemele de mai jos.

BANCA Transilvania: IMPORTANT Anunt care Vizeaza Clientii

BANCA Transilvania alternative administrare

BANCA Transilvania listeaza mai sus toate actiunile care pot fi facute prin intermediul acestui sistem pe care banca l-a creat pentru oricare dintre romanii dornici sa il foloseasca, si de la aflarea soldului, pana la aflarea codului de client, puteti face multe. Unele dintre actiunile pe care BANCA Transilvania le ofera prin acest sistem nu sunt disponibile nici macar in cadrul aplicatiilor sale, astfel ca exista un mic beneficiu in ceea ce priveste utilizarea sa.

BANCA Transilvania a gandit totusi un proces destul de complicat pentru a folosi BT Visual Help, insa cei care nu au vreo alta alternativa la dispozitie se pot folosi inclusiv de acesta pentru a rezolva una dintre problemele de mai sus. BANCA Transilvania incearca sa le ofere clientilor cat mai multe alternative pentru administrarea conturilor bancare pe care le au, iar BT Visual Help este un mare pas in directia corecta pe care banca il face chiar acum.

BANCA Transilvania ofera mai multe informatii despre BT Visual Help chiar pe website-ul in care puteti afla si actiunile pe care le puteti intreprinde prin intermediul sau, asa ca intrati acolo si vedeti tot ceea ce puteti face.