Kaufland: Este GRATUIT in Mod Oficial pentru Toti Clientii

Kaufland asistenta

Kaufland are pentru clientii sai din toata Romania surprize extrem de bune in momentul de fata, iar asta pentru ca inca ofera gratuit pentru oricare dintre celienti ceva de care oricine poate profita acum. Mai exact, cei de la Kaufland inca le permit clientilor din toata Romania sa primeasca un voucher in valoare de 100 de LEI daca isi fac cumparaturile in oricare dintre magazinele sale si transmit informatii cu privire la experienta pe care au avut-o in acest proces.

Kaufland incearca in acest mod sa ii ajute pe clientii din toata Romania sa castige bani nu doar facand cumparaturi, ci si ajutand lantul de hypermarket-uri sa rezolve orice fel de probleme ar avea. Cei de la Kaufland se bazeaza pe raportari de acest gen pentru a rezolva orice fel de probleme ar exista in magazinele din toata tara despre care conducerea nu ar sti, informatiile oferite de catre clienti putand fi de mare ajutor pentru a imbunatati expreienta in general.

Kaufland: Este GRATUIT in Mod Oficial pentru Toti Clientii

Kaufland asistenta recompensa

Kaufland are pe website-ul sau toate detaliile despre care ar trebui sa stie oricine este interesat sa ajute lantul de hypermarket-uri sa afle mai multe despre ceea ce se afla in toata tara. Practic, dupa ce faceti cumparaturile intr-unul dintre magazinele Kaufland din tara, trebuie doar sa intrati pe website-ul companiei si sa completati un formular prin care furnizati mai multe informatii cu privire la experienta de care ati avut parte si ce probleme ati intampinat.

Kaufland are aceasta promotie deschisa pentru oricare dintre dintre clientii sai din toata tara si ofera 10 vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare, astfel ca oricine se poate inscrie chiar acum. Nu exista vreo obligatie de a avea un Kaufland Card pentru a va putea inscrie in promotia pe care Kaufland o desfasoara in momentul de fata, asa ca nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere, ceea ce desigur ca este o veste excelenta.

Kaufland incearca sa ii bucure pe cat mai multi dintre romanii sai din toata tara cu aceasta promotie speciala, iar asta nu e ceva care ar trebui trecut cu vederea de catre oricare dintre ei.