ING Bank: Cerearea OFICIALA pentru Clientii din Romania

ing bank extraordinar

ING Bank transmite o cerere extrem de importanta pentru clientii sai din toata Romania, iar aici vorbim despre mesaje care ar trebui sa ajunga la peste 1 milion de clienti din toate zonele tarii. Cei de la ING Bank vorbesc in propriul website despre pericolele foarte mari pe care le reprezinta atacurile de tip phishing pentru clientii din toata tara, insa e posibil sa fi primit si voi un email, SMS, sau mesaj pe vreo retea de socializare de la vreo persoana necunoscuta.

ING Bank incearca de cateva luni bune sa ii ajute pe clientii sai din toata tara sa constientizeze o foarte serioasa problema de care foarte multi inca nu stiu, mai exact cea a atacurilor de tip phishing. Puteti vedea mai jos si cateva sfaturi pe care ING Bank le ofera pentru clientii sai din toata tara, primul dintre ele avand legatura cu mesajele suspicioase care sunt trimise in diverse medii de catre persoane necunoscute care ne cer diverse date personale pe care nu ar trebui sa le oferim.

ING Bank: Cerearea OFICIALA pentru Clientii din Romania

ing bank extraordinar cerere

ING Bank spune deasemenea ca trebuie sa fim extraordinar de atenti la adresele web nesecurizate si sa un introducem date sub nicio forma in website-uri care nu securizeaza transmisia datelor introduse. Deasemenea, daca ne cere cineva sa-i oferim datele cardului nostru pentru a ne trimite bani, aceasta cerere ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru noi, conform ING Bank, iar in acel moment ar trebui sa incheiem orice fel de discutie cu acea persoana pentru ca vrea doar sa ne fure banii.

ING Bank spune ca de obicei atacurile de tip phishing sunt facute cu mesaje generice, nu individualizate pentru persoana care il primeste, iar acesta ar trebui sa fie un alt semnal ca exista o problema. In final, mesajele care au greseli gramaticale, fie ca e vorba despre multe, sau putine, ar trebui sa ne dea de inteles ca nu ING Bank, ci o alta entitate rau voitoare ne-a transmis acel mesaj, deci trebuie sa il ignoram in totalitate si sa nu facem ce ni se cere.

ING Bank spune deasemenea ca avand in vedere noile masuri de securitate bancara care au fost impuse in Europa, daca ni se fura bani din conturi cu datele personale oferite de noi atacatorilor, e posibil ca acei bani sa nu poata fi recuperati.