CEC Bank: Nou AVERTISMENT, ce Trebuie sa Stie Clientii Acum

CEC Bank vigilenta

CEC Bank continua in aceasta perioada seria avertismentelor care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o problema serioasa care ar trebui sa fie avuta in vedere de catre oricare dintre cei ce detin conturi la banca. Mai exact, CEC Bank le transmite din nou tuturor clientilor romani din tara faptul ca nu ar trebui sa cada in plasa celor care vor sa le faca rau, ori sa le fure banii, ceva ce din pacate se intampla tot mai des.

CEC Bank ii avertizeaza pe romanii din toata tara sa nu se increda in mesajele false pe care le primesc si care par sa vina de la banca, desi in realitate ele vin de la entitati necunoscute al carui scop este doar de a le fura datele personale. CEC Bank spune ca nu va trimite vreodata unui client un mesaj prin care ii va cere sa-si confirme datele bancare intr-un raspuns la acel email, sau printr-un website, SMS, sau apel telefonic, deci oamenii trebuie sa fie vigilenti.

CEC Bank: Nou AVERTISMENT, ce Trebuie sa Stie Clientii Acum

CEC Bank le aduce deasemenea in atentie clientilor ca daca se intampla sa primeasca un mesaj de acest gen, ar trebui sa fie foarte atenti la ceea ce li se spune si sa nu isi ofere datele personale pentru ca ele ar putea fi folosite in scopuri malitioase. CEC Bank nu e la prima atentionare de acest gen pentru clientii sai, si cu siguranta vor mai veni altele pentru ca exista foarte multe atacuri de tip phishing care sunt in desfasurare in aceasta perioada in toata lumea.

CEC Bank are si pe website-ul sau listate sfaturi pentru clientii care pot deveni tinte ale unor atacuri de tip phishing in orice moment, astfel ca oricine crede ca e vizat de unul, ar trebui sa se uite cu atentie la ceea ce i se cere. Daca vorbim despre date personale, sau cele ale conturilor bancare, ar trebui sa ignorati in totalitate acele mesaje pentru ca sunt cel mai probabil gandite doar pentru a va deposeda de banii din conturi.

CEC Bank nu spune acest lucru in mesajul de mai sus, insa banii furati de catre persoanele din spatele acestor atacuri, prin metode de acest gen, sunt si foarte greu de recuperat, asa ca trebuie sa fiti mereu vigilenti.