Romania: Anuntul Alarmant in Valul 4 cu Restrictii, Relaxari

Romania Anuntul Alarmant Valul 4 Restrictii Relaxari

Romania traverseaza un val 4 de infectari cu Coronavirus care genereaza foarte multa ingrijorare in randul romanilor din toata tara, iar asta pentru ca vorbim zilnic despre numere mari de cazuri noi inregistrate la nivel national, in momentul de fata media ajungand la 5/1000 cazuri pentru toata tara.

Romania are din pacate probleme extrem de mari si cu pacientii care sunt internati in anumite spitale din tara, iar asta pentru ca in unele dintre ele nu mai exista locuri disponibile in aceasta perioada, atat la sectiile normale, cat si la terapie intensiva, ceea ce genereaza probleme extrem de mari in tara.

Romania a impus atat o serie de restrictii noi, cat si o serie de relaxari pentru toata tara in aceasta perioada, insa cei care sunt vaccinati au parte de cle emai multe relaxari, asa cum si era de asteptat pana la urma, si asa cum se vede in toate tarile de pe glob in care pandemia se desfasoara cu intensitate.

Romania se asteapta ca saptamana aceasta numarul de noi cazuri zilnice sa se apropie de 20.000, urmand ca varful acestui val 4 sa fie atins undeva pe saptamana viitoare, iar apoi se asteapta o scadere a numarului de cazuri noi pe baza restrictiilor care au fost impuse in toata tara de catre autoritati.

Romania Anuntul Alarmant Valul 4 Restrictii Relaxari incidente

Romania inregistrate rate de incidenta record in anumite localitati, cifre zilnice de infectari record pentru pandemia de Coronavirus, dar si foarte multe decese, insa in mod teoretic in a doua parte a lunii octombrie lucrurile ar trebui sa revina la norma pentru ca situatia ar trebui sa se imbunatateasca.