BCR Romania: IMPORTANTE Schimbari Anuntate Clientilor Acum

BCR Romania personalizare

BCR Romania a anuntat o serie de schimbari importante care sunt oferite pentru toti clientii din toata Romania, iar asta pentru ca de ele se pot bucura oricare dintre cei care ii folosesc serviciile. Mai exact, cei de la BCR Romania au anuntat in mod oficail faptul ca au actualizat aplicatia George pentru telefoane iPhone si Android, noua versiune venind cu o interfata schimbata pentru ca experienta de care se bucura clientii sa fie una mult mai buna.

BCR Romania a lansat noua versiune a aplicatiei pentru iPhone si Android chiar in cursul zilei de ieri pentru clientii care folosesc George, astfel ca oricine poate sa o instaleze chiar acum pentru a se bucura de schimbarile sale. BCR Romania spune ca imbunatatirea interfetei care a fost lansata pentru toata lumea acum vine si cu posibilitatea de a personaliza felul in care arata aceasta in momentul de fata si ceea ce pot vedea in momentul in care o deschid.

BCR Romania: IMPORTANTE Schimbari Anuntate Clientilor Acum

BCR Romania surprinde cu aceasta schimbarei foarte buna pe care o face pentru aplicatia dedicata telefoanelor mobile, insa asta nu e singura imbunatatire care ne este oferita. Cei de la BCR Romania au decis ca nu ar fi o idee rea daca le-ar permite clientilor din Romania sa emita si extrase de cont prin intermediul aplicatiei George, astfel ca puteti face asta direct de pe propriul telefon mobil chiar in acest moment in Romania fara vreo problema.

BCR Romania incearca sa isi actualizeze constant aplicatia George pentru a le oferi tuturor clientilor doar cele mai bune experiente posibile cand vine vorba despre administrarea conturilor pe care le au la banca. O schimbare de interfata de acest gen nu a mai fost facuta de ceva vreme pentru clientii BCR Romania, mai ales ca ea vine si cu o imbunatatire pentru modul de personalizare, asa ca vestile sunt bune pentru toata lumea in aceasta perioada.

BCR Romania va continua sa imbunatateasca aplicatia in lunile urmatoare, asa ca ramane doar sa asteptam si sa vedem ce anume ne va mai fi oferit de catre banca pentru administrarea conturilor.