Netflix: Decizia FARA PRECEDENT, Cum a Surprins Toti Oamenii

Netflix audiente

Netflix a luat si anuntat o decizie fara precedent cu care a reusit sa surprinda oamenii din intreaga lume acum, iar de aceasta data vorbim despre vesti pe care mai nimeni nu se astepta sa le auda. Mai exact, cei de la Netflix au decis sa publice in premira cifrele cu privire la cele mai populare filme si seriale care au fost lansate pana acum in platforma de streaming video la cerere, ceva ce compania americana se ferea cu desavarsire sa prezinte pentru utilizatorii sai.

Netflix a publicat lista de mai jos pentru a arata ca exista in cadrul platformei de streaming video la cerere si cate ceva pentru fiecare dintre cei care platesc lunar abonamente pentru a avea acces la tot ceea ce este disponibil. Conform listei publicate de catre Netflix, cel mai popular film lansat pana acum este Extraction, acesta fiind vizionat de catre 99 de conturi, deci numarul de persoane care l-au vazut in realitate ar putea fi de 2 pana la 4/5 ori mai mare.

Netflix: Decizia FARA PRECEDENT, Cum a Surprins Toti Oamenii

Netflix audiente filme seriale

Netflix a dezvaluit si ca sezonul cel mai popular al unui serial din platforma este primul al Bridgerton, el fiind urmarit de catre 82 de milioane de conturi, o cifra uriasa pentru un serial de acest gen. Netflix dezvaluie deasemenea ca sezonul 1 al Lupin a fost vazut de 76 de milioane de conturi, la fel ca sezonul 1 al The Witcher, iar sezoanele 1 si 3 ale Sex/Life si Stranger Things au atras atentia a 67 de milioane de conturi, sezonul 4 al Money Heist fiind vazut de 65 de milioane de conturi.

Netflix spune ca filmul Bird Box a fost urmarit de 89 de milioane de conturi, Spenser Confidential de 85 de milioane de conturi, 6 Underground de 83 de milioane de conturi, la fel ca si Murder Mistery. 78 de milioane de conturi au vazut The Old Guard, cu doar 1 milion mai multe decat in cazul Enola Holmes, iar de aici cifre scad usor pana la finalul listei, dar Netflix are totusi filme extrem de populare pe care abonatii din toata lumea le-au apreciat.

Netflix arata lumii intregi ce inseamna un film, sau serial, popular in cadrul platformei sale de streaming video la cerere, dar e interesant ca deocamdata nu exista vreun film, sau sezon de serial, vazut de peste 100 de milioane de oameni.