Orange: Anuntul OFICIAL, ce mai Ofera Gratis pentru Romani

Orange petrecere

Orange a anuntat in mod oficial noi schimbari pentru clientii din toata Romania, iar ele aduc noi gratuitati pentru cei care sunt interesati sa profite de ele chiar din acest moment, oriunde in tara. Mai exact, cei de la Orange au actualizat aplicatia My Orange care este oferita pentru telefoanele iPhone si Android, iar noua versiune vina cu o serie de premii noi care sunt oferite gratuit in cadrul Pinata Party organizata in cadrul aplicatiei operatorului de telecomunicatii.

Orange a oferit pana acum o varietate de bonusuri gratuite pentru serviciile sale in cadrul Pinata Party prin aplicatia My Orange, iar acum extinde gama premiilor care sunt disponibile pentru oricine este interesat. Orange spune ca este vorba despre televizoare, telefoane, camera GoPro, dar si internet nelimitat oferite de catre operator pentru clienti, impreuna cu alte premii foarte interesante de care oricine se poate bucura in aceasta perioada din an.

Orange: Anuntul OFICIAL, ce mai Ofera Gratis pentru Romani

Orange a vazut cat de mult succes a avut campania sa promotionala Pinata Party pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca a si oferit premii foarte bune pentru toti clientii. Acum vrea sa duca lucrurile mai departe pentru ca exista milioane de romani care se pot bucura de premiile acestea pe care Orange le pune la dispozitie, insa exclusiv prin intermediul aplicatiei My Orange, care este distribuita in mod gratuit prin App Store si Google Play Store.

Orange are in cadrul website-ului sau toate deliile necesare pentru cei care sunt dornici sa participe la aceasta campanie speciala derulata acum, asa ca puteti intra acolo pentru a vedea tot ceea ce trebuie sa faceti. Desigur ca va trebui sa indepliniti o serie de conditii pentru a putea participa la campanie, iar premiile sunt oferite o data pe luna, cand vine vorba despre bonusuri, asa ca e imporanta sa stiti inclusiv acest lucru in momentul de fata.

Orange nu e singurul grup de telecomunicatii care are promotii de acest gen in Romania, astfel ca daca aveti servicii de la vreun altul, puteti sa verificati daca exista oferte similare disponibile.