Carrefour: Electrocasnice care au Reduceri Substantiale Acum

Carrefour substantial

Carrefour are o noua runda de reduceri pentru electrocasnicele mari si mici pe care le vinde in toata Romania, iar daca sunteti in cautarea unui asemenea produs, atunci ar fi bine sa nu ratati aceasta ocazie. Conform informatiilor care au fost publicate pe website-ul celor de la Carrefour, marele lant de hypermarket-uri din Romania ne ofera acum posibilitatea de a cumpara televizoare, sau o varietate de electrocasnice mici Philips cu oferte speciale.

Carrefour ofera in primul rand posibilitatea de a achizitiona o varietae de televizoare pentru care ofera cupoane de pana la 500 de LEI, separat de reducerile pe care le au unele dintre ele. Acele cupoane pe care Carrefour le ofera pentru clientii din toata Romania pot fi utilizate pentru achizitii viitoare facute de catre clientii dornici sa isi cumpere diverse produse electrocasnice pentru casa, indiferent care este valoarea acestora, deci nu trebuie sa va faceti prea multe griji.

Carrefour substantial televizoare

Carrefour: Electrocasnice care au Reduceri Substantiale Acum

Carrefour are deasemenea o promotie speciala pentru electrocasnicele mici de la Philips, iar asta deoarece in cazul lor ofera pana la 40% din valoarea produsului inapoi tot sub forma unui cupon de cumparaturi. In aceasta situatie, cei de la Carrefour spun ca acel cupon poate fi folosit pentru a cumpara tot electrocasnice mici de la Carrefour, astfel ca nu trebuie sa va ganditi ca veti putea cumpara altceva de la lantul de hypermarket-uri pentru ca situatia este complet diferita fata de ceea ce v-ati imaginat voi ca ar fi.

Carrefour desfasoara aceste doua campanii prin intermediul website-ului sau din Romania, astfel ca e posibil sa nu puteti profita si in magazine de ea, dar merita totusi sa incercati acest lucru. Achizitionarea acestor produse online e oricum recomandata in locul magazinelor fizice pentru ca exista posibilitatea de a gasi in stoc orice va intereseaza cu livrare acasa, spre deosebire de magazine care au stocuri finite, deci nu puteti gasi chiar oricand ce va doriti.

Carrefour substantial philips

Carrefour desfasoara ambele campanii pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca profitati de aceste oferte speciale doar cat timp sunt disponibile pentru noi toti.