Kaufland: Anunt Oficial cu o GARANTIE pentru Clientii Romani

Kaufland garantie

Kaufland surprinde clientii din toata Romania astazi cu un important anunt oficial la care probabil ca putina lume se astepta, iar asta deoarece anunta ceva ce nu parea usor de imaginat de catre multa lume. Mai exact, cei de la Kaufland anunta ca in magazinele din toata tara au de acum o selectie speciala de peste 3000 de produse cu “eticheta galbena”, pentru care garanteaza cel mai bun pret de pe piata pentru clientii din toata Romania.

Kaufland vine cu o mare surpriza in ceea ce priveste garantia aceasta pe care o ofera pentru produsele pe care le vinde in Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca exista multe bune de care putem profita. Garantia celui mai mic pret de pe piata pentru aceste produse este o surpriza foarte mare pe care Kaufland o face pentru clienti, dar si pentru piata in general, astfel ca merita sa aveti in vedere promotiile care sunt anuntate in acest moment.

Kaufland: Anunt Oficial cu o GARANTIE pentru Clientii Romani

Kaufland prezinta mai jos cateva dintre produsele care sunt disponibile cu etichea galbena in toate magazinele sale, iar pe website-ul sau are inclusiv o lista mai detaliata de produse dintre care putem alege orice ne intereseaza. Kaufland spune ca garanteaza cel mai mic pret de pe piata la oricare dintre produsele care au eticheta galbena, insa daca romanii vor gasi preturi mai mici la competitori, compania le va vinde 10 produse de acel fel cu 50% reducere.

Kaufland incearca tot felul de promotii in aceasta perioada pentru a le oferi romanilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de oferte grozave cand vine vorba despre produsele pe care le pot cumpara romanii. Desigur ca trebuie sa alegeti ceva din selectia facuta de catre Kaufland pentru noi, altfel nu veti avea posibilitatea de a cumpara altceva cu cel mai bun pret de pe piata daca nu are eticheta galbena plasata de catre magazin la raft.

Kaufland nu spune ca desfasoara aceasta promotie pentru o perioada limitata de timp, astfel ca in mod teoretic ati putea cumpara aceste produse oricat doriti, insa nu e clar daca lista va mai fi actualizata, sau nu.