AUCHAN: Noua ATENTIONARE Emisa pentru Romanii din Toata Tara

AUCHAN orar

Auchan, unul dintre marile lanturi de hypermarket-uri care activeaza in tara noastra, a emis o atentionare extrem de importanta pentru milioanele de oameni care ajung anual in oricare dintre magazinele sale. Avand in vedere contextul pandemic al valului 4 de Coronavirus in Romania, cei de la Auchan au anuntat in mod oficial faptul ca isi modifica orarul programului de functionare al magazinelor in functie de ratele de incidenta din localitati.

Auchan face aceste modificari in baza obligatiilor legale privind carantina pe timp de noapte, astfel ca in unele localitati magazinele se pot inchide la ora 20:00, mai devreme, sau mai tarziu, in functie de hotararile locale. Cei de la Auchan nu pot sa controleze in vreun fel ceea ce se intampla in toata tara in materie de incidente, sau hotarari privind aplicarea masurilor de peventie impotriva raspandirii Coronavirus, ci pot doar sa respecte prevederile legale care sunt in vigoare.

AUCHAN: Noua ATENTIONARE Emisa pentru Romanii din Toata Tara

AUCHAN orar carantina

Auchan a procedat in acest fel de fiecare data cand au fost impuse prevederi legale cu privire la orarul de functionare al magazinelor din Romania, deci nu vorbim despre ceva nou aplicat de aceasta data. Cei de la Auchan au si o pagina speciala pe webite-ul lor in care au listate noile orare de functionare pentru magazinele din localitatile tarii, cu modificari pentru cele care se afla in localitati in care ratele de incidenta au depasit valoarea de 6/1000 de locuitori.

Auchan isi deschide magazinele in fiecare zi la ora 07:00 in toata tara, iar in localitatile in care rata de incidenta nu depaseste 6/1000 de locuitori, si nu exista alte restrictii, le inchide la ora 22:00. Separat de acestea, cei de la Auchan au si masuri de preventie a raspandirii Coronavirus care se aplica in magazine, astfel ca mastile de protectie trebuie sa fie purtate tot timpul de catre oameni atunci cand se afla in interiorul unei locatii, statii de dezinfectare fiind deasemenea puse la dispozitie.

Auchan ofera mai multe detalii despre tot acest proces chiar pe website-ul sau, asa ca puteti intra acolo pentru a afla toate informatiile cu privire la masurile pe care le aplica in tara noastra.