DIGI Romania: Dezvaluirea ULUITOARE care Surprinde Romanii

DIGI Romania zone

DIGI Romania, unul dintre ceie mai mari grupuri de telecomunicatii din toata Romania, este in centrul unei dezvaluiri uluitoare care a susprins foarte multi romani, dar care in aceeasi masura confirma spusele operatorului. Cei de la DIGI Romania se lauda cu acoperire de peste 98% din teritoriul Romaniei pentru serviciile de telecomunicatii pe care le ofera, iar un audit facut pentru reteaua celor de la Orange, disponibil aici, dezvaluie o serie de surprize extrem de interesante.

DIGI Romania este prezentat in cadrul acestui audit ca un operator de telecomunicatii care ofera acoperire generala, si 4G, mai buna decat cele ale Telekom si Vodafone, nu foarte departe de ceea ce ofera Orange. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca exista diferente mari intre ceea ce ofera DIGI Romania fata de Telekom si Vodafone pe partea de acoperire 4G, ele existand si fata de Orange, chiar daca nu sunt la fel de mari, eea ce este surprinzator.

DIGI Romania zone acoperire

DIGI Romania: Dezvaluirea ULUITOARE care Surprinde Romanii

DIGI Romania are prezentata si mai bine diferenta fata de Vodafone si Telekom in hartile de mai jos, acolo unde e uimitor cat de buna este acoperirea grupului comparativ cu cele ale celorlalte. Desigur ca performantele pe care DIGI Romania le ofera prin retelele sale 2G, 3G, 4G pe partea de internet mobil sunt net inerioare fata de Vodafone, si usor inferioare fata de Telekom, dar pe partea de acoperire pentru apeluri telefonice e surprinzator cat de buna e acoperirea.

DIGI Romania zone acoperite

DIGI Romania s-a laudat cu faptul ca are acoperire mai buna decat isi imagineaza foarte multi romani, si e surprinzator sa vedem aceasta confirmare venind chiar de la Orange. Este totusi o discrepanta surprinzatoare fata de ceea ce ofera Vodafone ca acoperire in comparatie cu DIGI Romania, mai ales ca a facut invstitii mai mari, dar pana si Telekom are acoperire mai buna in multe zone, in special cand vine vorba despre cele de granita.

DIGI Romania a reusit sa faca investitii cu cap cand vine vorba despre infrastructura sa de telecomunicatii, iar pe partea de acoperire pentru servicii de voce pare sa stea excelent, chiar daca internetul mobil e foarte incet.