Loteria Vaccinarii LIVE pe TVR 1 a Doua Runda de Extrageri

Loteria Vaccinarii LIVE TVR 1 Doua Runda Extrageri

Loteria Vaccinarii continua saptamana aceasta cu a doua runda de extrageri live pe TVR 1, postul national de televiziune fiind cel care transmite toate extragerile care sunt facute de catre Loteria Romana, inclusiv pentru acest proiect menit sa convinga mai multi romani sa se vaccinze, iar numarul castigator este 659367.

Loteria Vaccinarii include in aceasta runda toate persoanele care s-au inscris pana pe 8 octombrie, ora 12:00, deci probabil peste 1 milion de persoane, ceea ce face ca sansele de castig sa fie mai mici pentru cei care s-au inscris in prima parte a proiectului pentru a-i premia pe romani.

Loteria Vaccinarii urmeaza sa aiba a doua extragere transmisa live pe TVR 1 incepand cu ora 20:50, astfel ca atunci vom afla care sunt persoanele care au castigat premiul de 100.000 de LEI impreuna cu celelalte 80 de premii in valoare de 10.000 de LEI fiecare.

Pentru a va inscrie la Loteria Vaccinarii trebuie sa mergeti intai in website-ul facut de catre STS pentru generarea certificatelor COVID, cele care acum sunt oriucum necesare pentru a participa la destule activitati in Romania, fara a mai discuta despre trecerea printre granitele europene.

Loteria Vaccinarii impune ca metoda de inscriere accesarea fiecarui certificat individual generat in platforma, acceptarea termenilor de conditie pentru participare si apasarea butonului din platforma pentru a activa inscrierea, iar de acolo trebuie doar sa asteptati tragerile saptamanale.

“Loteria de Vaccinare consta in extragerea aleatorie de numere in vederea acordarii de premii in bani tuturor persoanelor vaccinate cu schema completa de vaccinare, care si-au generat certificatul digital al UE privind COVID-19 pe baza CNP-ului si care se inscriu pentru participare la extrageri in aplicatia accesata de pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro.

Ulterior inscrierii, participantul primeste un numar de ordine alocat cronologic, corespunzator momentului inregistrarii acestuia in aplicatie. Aplicatia permite atribuirea unui singur numar de ordine alocat aceluiasi CNP. Numarul de ordine alocat se transmite prin e-mail catre contul de e-mail al utilizatorului autentificat pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro

Loteria de Vaccinare se desfasoara pe parcursul a 14 saptamani, in perioada 3 octombrie – 31 decembrie 2021 si consta in 19 extrageri organizate in zilele de duminica/vineri, pe parcursul a 14 saptamani, astfel:
– 14 extrageri, respectiv cate 1 extragere pe saptamana
– 3 extrageri, respectiv cate 1 extragere în fiecare luna
– 2 extrageri organizate in saptamana 14, respectiv in ultima saptamana a actiunii.”