DACIA Logan 3: Hotararea OFICIALA cu o veste foarte Proasta

DACIA Logan 3 scumpiri

DACIA Logan 3 este unul dintre cele mai populare sedan-uri vandute de catre grupul Renault in toata lumea, dar si una dintre cele mai bine vandute masini ale DACIA, insa o veste proasta vine pentru cei care se gandesc sa cumpere masina. Mai exact, cei de la DACIA au decis sa scumpeasca modelele Sandero incepand din vara acestui an, cresterile fiind de 200/300 de euro in functie de model, cel mai ieftin ramanand sub 10.000 euro, iar unii se tem ca si pentru DACIA Logan 3 s-ar putea intampla ceva similar.

DACIA Logan 3 este una dintre masinile ieftine pe care DACIA le vinde pentru clientii din toata lumea, iar cei care le cumpara pot resimti o diferenta de 200/300 de euro in pretul final de vanzare al masinilor. Desigur ca nimeni nu poate spune in momentul de fata ca DACIA Logan 3 se va scumpi cu aceste sume, sau daca ele vor fi mai mici, sau mai mari, insa din moment ce Sandero s-a scumpe, e de asteptat sa vedem la un moment dat acest lucru si pentru sedan.

DACIA Logan 3: Hotararea OFICIALA cu o veste foarte Proasta

DACIA Logan 3 este cautata de catre multi dintre clienti tocmai pentru ca are un pret de vanzare mic in raport cu alte masini din aceeasi clasa, asa ca pastrarea acestuia la un nivel redus este un obiectiv important pentru DACIA. Grupul romanesc are totusi probleme mari din cauza penuriei de semiconductori, asa ca nu e exclus ca aceste cresteri de preturi sa aiba la baza fix aceasta problema, care afecteaza inclusiv DACIA Logan 3, printre alte modele.

DACIA Logan 3 ar putea trece in urmatorii ani printr-un upgrade interesant, iar asta pentru ca o versiune hibrida ar putea fi lansata de catre compania romaneasca, una care ar putea genera si o crestere in vanzari. Desigur ca pana in acel punct mai este destul de mult, iar DACIA Logan 3 s-ar putea scumpi doar in baza cresterii preturilor la componente fara sa aduca schimbari pe partea de dotari pentru clienti, ceea ce ar fi o dezamagire pentru multi.

DACIA Logan 3 este disponibil acum pentru a fi comandata de catre clienti, insa livrarile se fac greu pentru comenzi din cauza penuriei de semiconductori la nivel global.