BCR Romania: ATENTIE! Decizia Importanta Anuntata Clientilor

BCR Romania castig

BCR Romania a anuntat o foarte importanta decizie pentru clientii sai din toata Romania astazi, una despre care ar trebui sa stii chiar acum daca folosesti serviciile bancare pe care le ofera banca in tara noastra. Cei de la BCR Romania au anuntat in mod oficial un nou concurs special pe care il desfasoara impreuna cu VISA si care are la baza o varietate de premii gratuite pe care le poate primi oricare dintre clientii din toata tara acum.

BCR Romania vorbeste mai jos despre faptul ca primii 900 de clienti care isi fac, de ieri, un card de credit pentru cumparaturi de la VISA pot castiga un premiu gratuit. Vorbim despre o varietate de premii speciale pe care cei de la BCR Romania au decis sa le ofere pentru clientii din tara, iar daca va uitati mai jos puteti vedea ca este vorba despre 3 vouchere eMAG in valoare de 2000 de LEI, dar si de alte 900 de vouchere eMAG in valoare de 100 de LEI fiecare.

BCR Romania: ATENTIE! Decizia Importanta Anuntata Clientilor

BCR Romania ofera practic 903 premii pentru clientii din cara care se dovedesc a fi suficient de norocosi, dar si care fac tranzactii in valoare de 2000 de LEI pentru a putea fi inscrisi in aceasta promotie. Desigur ca exista o serie de conditii pentru a putea participa la acest concurs special al celor de la BCR Romania, in principal cele pentru a putea face un card de credit pentru cumparaturi, dar daca treceti acest pas, restul devine mult mai usor.

BCR Romania explica in regulamentul pentru aceasta campanie si cum se desfasoara alegerea castigatorilor care vor avea ocazia de a primi acesti bani, asa ca puteti afla in avans cum puteti sa va asigurati de participare. Ideea BCR Romania este una extrem de buna pentru ca le ofera romanilor posibilitatea de a castiga sute de premii de care se vor putea folosi fara discutie pentru a cumpara orice ii intereseaza de la eMAG cu voucherul primit.

BCR Romania nu e singura banca la care vedem concursuri speciale pentru clientii din toata Romania, insa acesta este unul dintre cele mai bune care sunt active in momentul de fata pentru noi.