DACIA Duster 2021: Decizia MAJORA, ce Nu Asteptau Romanii

DACIA Duster 2021 efecte

DACIA Duster 2021 este cea mai recenta masina lansata efectiv de catre cei de la DACIA pentru clientii care sunt in cautarea unui nou automobil al producatorului roman, ea putand fi comandata chiar acum. Chiar daca oricare dintre clientii DACIA poate comanda un DACIA Duster 2021 in momentul de fata, livrarile se fac abia in prima parte a anului 2022, dar problema si mai mare este ca nu este exclusa o posibila crestere de preturi pentru masina.

DACIA Duster 2021 a fost lansata la preturi marginal mai mari decat cele ale modelelor anterioare, diferenta fiind data de implementarea unor dotari noi menite sa faca experienta de condus una mult mai buna. Acelasi lucru s-a intamplat acum un an de zile cu Logan 3 si Sandero 3, iar acum cei de la DACIA deja cresc preturile pentru aceste modele, cel putin in anumite tari, iar cu DACIA Duster 2021 s-ar putea intampla acelasi lucru undeva in viitor.

DACIA Duster 2021: Decizia MAJORA, ce Nu Asteptau Romanii

DACIA Duster 2021 are deja probleme de productie din cauza lipsei de semiconductori, iar de aceea modelele comandate acum sunt livrate atat de tarziu pentru clientii din toata lumea. E posibil ca penuria de semiconductori sa aduca probleme similare si pentru DACIA Duster 2021, dar nu acum, ci in cursul anului 2022, la ceva timp dupa lansare, asa cum s-a intamplat si cu modelele lansate in toamna anului trecut, si vandute acum mai scump in anumite tari.

DACIA Duster 2021 este o masina care inregistreaza vanzari destul de bune in aceasta perioada, iar asta e o veste excelenta pentru cei de la DACIA, insa penuria de semiconductori aduce cresteri de costuri pentru componente. Acestea vin atat de la faptul ca ele sunt mai greu de gasit, cat si ca sunt mai greu de transportat, iar la ele se adauca si costurile inchiderii liniilor de productie, inclusiv ale DACIA Duster 2021, pentru perioade limitate de timp.

DACIA Duster 2021 va fi inlocuita de Duster 3 undeva prin 2024, sau 2025, astfel ca intre timl puteti cumpara in continuare acest model de SUV de la DACIA, dar cu perioade de asteptare destul de lungi, din pacate.