WhatsApp: Surpriza ASCUNSA si O veste Proasta pentru Oameni

WhatsApp excludere

WhatsApp ascunde o surpriza extrem de importanta pentru miliardele de utilizatori din intreaga lume, iar aici vorbim despre ceva ce multa lume astepta de ceva vreme, dar ea poate aduce si o veste extrem de proasta. Dupa foarte multa asteptare, cei de la WhatsApp par sa fi ajuns intr-un final la concluzia ca oamenii au nevoie de o functie speciala care sa le permita sa aleaga ce fel de date sunt incluse in backup-urile care sunt create pentru telefoanele cu sistem de operare Android.

WhatsApp are in imaginea de mai jos prezentata aceasta schimbare majora la care compania americana lucreaza de ceva vreme, iar utilizatorii vor putea sa aleaga pozele, mesajele clipurile video, incluse in backup-uri. Puteti vedea ca WhatsApp a segmentat tipurile de date in poze, clipuri video, inregistrari audio, setarile aplicatiei, baza de date a conversatiilor, documentele, dar si alte tipuri de fisiere, fiind prezentata dimensiunea segmentata si totala a lor.

WhatsApp: Surpriza ASCUNSA si O veste Proasta pentru Oameni

whatsapp excludere salvari

WhatsApp incearca sa le ofere oamenilor un control mai fin asupra tipurilor de fisiere care pot fi incluse in backup-uri, iar asta ar putea fi o decizie care sa ascunda o schimbare facuta pentru Google Drive. Nu este exclus ca Google sa decida sa nu mai ofere spatiu nelimitat pentru backup-urile salvate de catre utilizatorii Android care folosesc WhatsApp, iar in aceasta idee, oamenii ar putea fi nevoiti sa elimine fisiere din backup-uri pentru a nu plati pentru spatiu.

WhatsApp incarca in Google Drive, dar si iCloud, deocamdata backup-uri necriptate, care pot fi accesate de catre oricine are acces la conturi, insa cu noul sistem de criptare a datelor, iata ca e posibil sa vina si alte modificari. Nu se stie deocamdata care sunt planurile finale ale Google cu privire la spatiul pe care il vor avea disponibil cei care vor sa-si incarce backup-urile in Google Drive, dar n-ar fi exclus sa apara limite de spatiu care ne vor restrictiona salvarea datelor.

WhatsApp inca nu a dezvaluit cand va lansa oficial aceasta schimbare pentru utilizatorii din intreaga lume, astfel ca trebuie sa avem rabdare pana cand noile schimbari vor fi oferite in mod oficial.