Kaufland: Schimbarile in Magazine Anuntate Tuturor Romanilor

Kaufland preferat

Kaufland este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania in momentul de fata, iar pentru toti clientii care vor sa ajunga in locatiile sale a anuntat o serie de modificari despre care ei ar trebui sa stie. Mai exact, Kaufland ii anunta pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca a actualizat oferta de produse din categoaria “Super Eroi Saptamanii”, astfe ca noi reduceri sunt disponibile in oricare dintre magazine pentru cei interesati.

Kaufland a creat categoria de produse “Super Eroi Saptamanii” pentru a le oferi romanilor posibilitatea de a cumpara zilnic produse din anumite categorii care se bucura de reduceri de pana la 40% doar pentru 24 de ore in tara. Pana acum cei de la Kaufland ofereau reduceri de doar pana la 33% pentru produsele din categoria “Super Eroii Saptamanii”, insa iata ca a crescut valoarea cu care reduce pretul produselor pe care le putem cumpara cum.

Kaufland: Schimbarile in Magazine Anuntate Tuturor Romanilor

Kaufland preferat produse

Kaufland ne permite sa cumparam produsele de mai sus doar in anumite zile ale saptamanii, fiecare oferta avand dedicata cate o zi in care avem posibilitatea de a achizitiona produsele respective atat de ieftin. Desigur ca este nevoie si de un Kaufland Card pentru a putea cumpara aceste produse la pret redus din oricare dintre magazinele Kaufland din Romania, acasta fiind una dintre obligatiile care a existat chiar de la debutul promotiei pe care o desfasoara compania.

Kaufland impune deasemenea si o limita pentru numarul de produse care pot fi cumparate profitand de aceasta promotie speciala, astfel ca dincolo de ceea ce e pentru uz personal nu poate fi cumparat. Kaufland nu marcheaza in vreun fel produsele din categoria “Super Eroii Saptamanii” pe care le vinde, asa ca trebuie sa le cautati la raft, iar la casa beneficiati de reducere doar daca aratati voucherul care este oferit pentru ele in aplicatia Kaufland.

Kaufland desfasoara aceasta promotie pentru o perioada limitata de timp, iar orice client care are un Kaufland Card poate profita de ea, deci nu trebie decat sa mergeti in magazine si sa cumparati orice doriti.