Netflix: Decizia OFICIALA Anuntata pentru Serialul Popular

Netflix hartie

Netflix si-a surprins in mod pozitiv toti abonatii din intreaga lume, iar asta pentru ca a dezvaluit o decizie foarte importanta pentru un serial foarte popular care este disponibil in platforma. Mai exact, cei de la Netflix au anuntat in sfarsit data la care ultimul sezon al serialului Casa del Papel va fi lansat, 3 decembrie fiind ziua in care abonatii platformei de streaming video la cerere vor putea urmari deznodamantul celebrei povesti care a atras atat interes.

Netflix si-a anuntat de ceva vreme abonatii din intreaga lume in legatura cu faptul in 2021 va incheia serialul Casa del Papel cu doua sezoane care vor marca “sfarsitul unei ere” pentru multi dintre abonatii sai. In septembrie a fost lansat primul sezon al serialului Casa del Papel la care Netflix a lucrat pentru o buna perioada de timp, iar acum iata ca atentia se indreapta spre ultimul sezon care va fi disponibil incepand cu data de 3 decembrie pentru toata lumea.

Netflix: Decizia OFICIALA Anuntata pentru Serialul Popular

Netflix a pregatit cu siguranta un sfarsit de poveste pentru toti cei care au decis sa urmareasca toate sezoanele serialului Casa del Papel, Money Heist, pana in momentul de fata, asa ca aveti ce sa asteptati. Pana pe 3 decembrie aveti suficient timp la dispozitie pentru a face binging si pentru sezoanele anterioare ale celebrului serial al Netflix, astfel ca puteti ajunge “la zi” cu povestea inainte de a vedea si cum se incheie totul in versiunea platformei.

Netflix a creat destule controverse cu Casa del Papel, Money Heist, de-a lungul timpului, astfel ca n-ar trebui sa fie vreo surpriza ceea ce vedem acum de la compania americana pentru noi toti. Desi pare ca ultimul sezon vine tarziu pentru abonati, totul face de fapt parte din strategia Netflix de a incheia anul intr-un mod inedit, cu lansari importante, The Witcher fiind, cel mai probabil, ultima productie majora care va fi lansata in anul 2021.

Netflix pregateste alte seriale care sa ia locul Casa del Papel, Money Heist, pentru abonatii din intreaga lume, asa ca ramane doar sa asteptam lansarea acestui noi sezon al serialului.