LUNA: Premiera ISTORICA de care Cercetatorii au fost Uluiti

LUNA schimbare

LUNA este in centrul unei premiere istorice de care si oamenii de stiinta au fost complet uluiti, iar asta deoarece pentru prima oara in istorie vorbim despre o dezvaluire care nu parea posibila. Mai exact, oamenii de stiinta au reusit sa aduca pe Pamant pentru prima oara probe de sol de pe luna care au o vechime de aproximativ 2 miliarde de ani, acestea fiind cele mai vechi probe de acest gen aduse pe planeta noastra de pe satelitul sau natural.

LUNA a avut recent dezvaluit faptul ca activitatea vulcanica de pe suprafata sa este mult mai recenta decat isi imagina foarte multa lume, iar aceasta descoperire are legatura directa cu ceea ce ni s-a spus acum o saptamana. Rocile care au fost aduse pe Pamant sunt in analiza la cercetatorii chinezi, iar asta pentru ca ei au reusit sa le culeaga de pe luna fara ca vreun astronaut sa fie prezent, iar acum omenirea continua sa mai afle din secretele satelitului planetei.

LUNA: Premiera ISTORICA de care Cercetatorii au fost Uluiti

LUNA a avut pana acum analizate doar rocile pe care astronautii americani ai NASA, le-au adus pe Pamant cu multe decenii in urma, astfel ca acum oamenii de stiinta au ocazia de a descoperi si alte informatii relevante. Activitatea vulcanica de pe luna este un element foarte important in evolutia satelitului natural al Pamantului, iar asta pentru ca asa oamenii de stiinta pot deslusi inclusiv misterele formarii sale, diverse teorii fiind formulate pana in prezent.

LUNA a avut aceste roci aduse pe Pamant in cadrul unei misiuni speciale pe care chinezii au reusit sa o puna la cale, insa NASA vrea sa isi readuca astronautii pe suprafata lunii in anii urmatori. E foarte posibil ca noi probe de sol sa fie preluate de pe luna de catre NASA pentru analiza pe Pamant, iar asa e foarte posibil sa mai aflam si alte secrete pe care pana acum le-am crezut complet imposibile, dar care n-ar putea dezvalui mai multe secrete de acolo.

LUNA este in centrul atentiei omenirii din cauza faptului ca o baza lunara urmeaza sa fie creata acolo dupa 2030, iar multumita ei vor incepe si primele transporturi de astronauti catre Marte.