WhatsApp: Modificarea Secreta ASCUNSA pentru iPhone, Android

WhatsApp derogare

WhatsApp are dezvaluita o noua schimbare secreta care este ascunsa in aplicatia pentru telefoanele iPhone si Android, iar foarte multi oameni au cerut aceste modificari de foarte multa vreme deja. V-am spus acum cateva saptamani ca WhatsApp urmeaza sa implementeze o noua functie care ne va permite sa avem un control mai mare asupra persoanelor care vad ce statusuri publicam in cadrul retelei de mesagerie, dar compania americana nu se opreste acolo.

WhatsApp va implementa inclusiv posibilitatea de a restrictiona accesul si la informatiile din sectiunea About/Despre pe care le publicam in platforma, astfel ca persoanele necunoscute nu vor putea avea acces la ele, daca nu vrem. Puteti vedea mai jos felul in care noua functionalitate pe care WhatsApp o va avea inclusa, ea urmand a permite selectarea contactelor care sa nu aiba acces la aceste informatii, asta in timp ce restul contactelor le vor putea vedea fara vreo restrictie.

WhatsApp: Modificarea Secreta ASCUNSA pentru iPhone, Android

WhatsApp derogare contacte

WhatsApp ne permite deja sa le oferim tuturor contactelor, sau oricui, acces la datele noastre, atat din statusuri, cat si din sectiunea cu informatii despre noi, asa ca o optiune de restrictionare poate fi foarte utila. Cei de la WhatsApp reactioneaza in urma tuturor plangerilor oamenilor cu privire la lipsa de optiuni de protejare a informatiilor in cadrul platformei de mesagerie, asa ca per total noi avem cel mai mult de castigat de pe urma acestui tip de modificari majore oferite.

WhatsApp nu se rezuma doar la aceste schimbari pentru a intari securitatea aplicatiei pentru iPhone si Android, iar asta pentru ca avem modificari inclusiv in ceea ce priveste backup-urile pe care le facem. Vorbim despre securizarea backup-urilor in sine, chiar si cu o parola, dar si a incarcarii lor in serverele Apple si Google, ceva ce nu e oferit chiar de catre orice fel de aplicatie de mesagerie care este disponibila pentru iPhone si Android.

WhatsApp urmeaza sa lanseze toate aceste schimbari in urmatoarele luni ale acestui an, asa ca le vom avea disponibile destul de curand, daca sunt 100% pregatite pentru a fi oferite.