BANCA Transilvania: Mesajele Oficiale, Clientii Instiintati

BANCA Transilvania instiintare

BANCA Transilvania transmite doua mesaje oficiale importante pentru clientii din toata tara, si e foarte posibil ca multi sa nu fi stiut ceea ce transmite acum institutia bancara pentru toata lumea. Vorbim despre noi mesaje care au legatura cu BT Pay, aplicatia BANCA Transilvania care permite gestionarea rapida a conturilor bancare, dar care deasemenea si alte functii importante menite sa ne faca viata mult mai usoara cand ii folosim serviciile in tara.

BANCA Transilvania spune in primul rand ca folosind aplicatia BT Pay, oricare dintre clientii sai din Romania au posibilitatea de a vedea care este numarul cardului care este atasat unui anumit cont. Numarul cardului e folosit pentru cumparaturi online de catre romani, astfel ca e important daca vreti sa cumparati ceva exclusiv online, mai ales ca trebuie oricum sa folositi aplicatia pentru a confirma achizitiile online, in baza noilor reglementari bancare la nivel european.

BANCA Transilvania: Mesajele Oficiale, Clientii Instiintati

BANCA Transilvania transmite deasemenea si un alt mesaj important pentru romani care are legatura cu gestionarea cardurilor bancare pe care le au emise de la banca pentru conturile lor. Daca va uitati in aplicatia BT Pay, veti putea observa ca aveti cardurile bancare chiar in partea superioara principala a aplicatiei celor de la BANCA Transilvania, deci puteti sa va uitati printre ele pentru a vedea unele date importante, inclusiv banii care exista in acel cont.

BANCA Transilvania le permite clientilor deasemenea sa adauge si carduri bancare de la alte banci in aplicatia BT Pay pentru a vedea informatii cu privire la sumele de bani care se afla in ele. Aceasta functionalitate este una extrem de importanta care nu e oferita de aplicatiile chiar oricaror banci din Romania, astfel ca e bine sa folositi aplicatia celor de la BANCA Transilvania pentru a va bucura de o experienta cat se poate de buna cand ii folositi serviciile.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la ceea ce putem face folosind BT Pay si daca sunteti interesati de ea, o puteti descarca gratuit din App Store si Google Play Store.