BCR Romania: OFICIAL, ce Ofera GRATIS Pentru Multi Romani

BCR Romania camera

BCR Romania este una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, avand milioane de clienti in diverse zone ale tarii, insa pentru unii dintre cei care deocamdata nu ii sunt clienti are o veste grozava. Mai exact, cei de la BCR Romania dezvaluie ce anume ofera gratis pentru romanii care au varsta cuprinsa intre 18 si 26 de ani daca aleg sa isi deschida un cont George la banca, iar vestile sunt destul de bune pentru toata lumea acum.

BCR Romania a decis sa le ofere romanilor tineri care isi fac un card George posibilitatea de a castiga o camera Dji Osmos Pocket in perioada urmatoare, ea putand fi folosita pentru a inregistra video orice evenimente din viata lor. BCR Romania surprinde cu aceasta decizie foarte interesanta de a le oferi clientilor din Romania un premiu atat de important de care romanii sa se poata bucura, asa ca vorbim doar despre vesti extrem de bune pentru noii clienti.

BCR Romania: OFICIAL, ce Ofera GRATIS Pentru Multi Romani

BCR Romania ofera, din pacate, gratis doar o singura camera pentru noii clienti tineri din Romania, astfel ca nu vorbim despre mai multe, dar chiar si asa, premiul este unul pe care nimeni nu ar trebui sa il treaca cu vederea. Cei de la BCR Romania cer desigur ca romanii sa isi si foloseasca cardul pentru cumparaturi dupa ce el este inregistrat la banca, asa ca trebuie sa aveti in vedere inclusiv acest lucru daca vreti sa profitati de tot in Romania.

BCR Romania are desigur si ale concursuri pe care le desfasoara in aceasta perioada in tara noastra, unul dintre ele oferind sute de vouchere pentru oricine este dornic sa le primeasca in mod gratuit. BCR Romania vrea sa le ofere romanilor doar cele mai bune experiente pentru folosirea serviciilor sale bancare, astfel ca le acorda gratuit si premii de care ei sa se bucure daca aleg sa le contracteze in Romania, dar pentru o perioada limitata de timp.

BCR Romania desfasoara aceasta promotie pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, asa ca daca sunteti dornici sa profitati de ea, ar trebui sa o faceti inainte ca promotia sa dispara.