WhatsApp: Secretul Urias ASCUNS Pana Acum de Toti Oamenii

WhatsApp comunitate

WhatsApp a tinut ascuns pana recent un secret urias fata de toti oamenii din intreaga lume care folosesc aplicatia de mesagerie in viata de zi, cu zi, astfel ca vorbim despre o dezvaluire extrem de importanta. Mai exact, cei de la WhatsApp au lucrat pana acum in secret total la o functie noua pentru aplicatia de mesagerie care se numeste “Community, Comunitate”, iar in curand vom vedea inclusiv primele imagini cu ceea ce ne va oferi ea.

WhatsApp a gandit aceasta functie, care pana acum a fost ascunsa in aplicatiile pentru iPhone si Android, ca o noua metoda prin care utilizatorii aplicatiei de mesagerie sa poata organiza mai usor grupurile de conversatii. Mai jos aveti cateva explicatii cu privire la ceea ce urmeaza sa ne ofere aceasta schimbare, aparent, importanta pe care WhatsApp vea sa o puna la dispozitia utilizatorilor din intreaga lume probabil incepand din perioada urmatoare.

WhatsApp: Secretul Urias ASCUNS Pana Acum de Toti Oamenii

WhatsApp nu a dezvaluit absolut nimic in legatura cu aceasta schimbare pana in momentul de fata, iar daca nu ar fi aparut aceste informatii, probabil ca ar fi tinut-o in continuare secreta pentru o buna perioada de timp. Avand in vedere ca grupurile de conversatii joaca un rol extrem de important in cadrul WhatsApp in momentul de fata, nu e tocmai o surpriza majora ca vedem schimbari de acest gen pentru toata lumea in aceasta perioada.

WhatsApp vrea sa le ofere oamenilor doar cele mai bune experiente posibile pentru a se bucura de tot ceea ce are de oferit aplicatia de mesagerie, asa ca nu ar fi surprinzator sa vedem si alte schimbari majore similare. Desigur ca e nevoie de rabdare pentru ca WhatsApp sa fie suficient de multumita de modul in care arata aceste functii inainte ca ele sa fie lansate in mod oficial, iar asta ar putea dura o perioada destul de lunga de timp, din pacate pentru noi.

WhatsApp mai are si foarte multe alte schimbari majore in plin proces de pregatire in momentul de fata, deci ne putem astepta la lansari importante care sa ne aduca si schimbari majore curand.