DACIA Duster 3: Vestile PROASTE pentru Noul Model de Masina

DACIA Duster 3 intarzieri

DACIA Duster 3 este cea mai importanta masina noua la care lucreaza cei de la DACIA in momentul de fata, iar asta stim cu totii multumita confirmarilor oficiale care au venit chiar de la compania DACIA cu privire la masini. Desi stim foarte multe in legatura cu DACIA Duster 3, inca exista unele necunoscute foarte importante, iar una dintre acestea reprezinta o schimbare foarte dorita de catre multi clienti, insa oferirea sa ramane deocamdata in discutie.

DACIA Duster 3 urmeaza sa fie disponibila inclusiv intr-o versiune hibrida de la DACIA, insa deocamdata nu se stie foarte clar daca acest model va putea fi incarcat la priza, sau nu, DACIA inca facand calcule cu privire la aceasta implementare. Stim deja ca Jogger nu va avea incarcare la priza pentru ca pretul de vanzare sa fie unul redus, iar in cazul DACIA Duster 3 ar putea fi o situatie oarecum similara pentru ca tehnologie in sine este scumpa si compania se gandeste la reducerea costurilor.

DACIA Duster 3: Vestile PROASTE pentru Noul Model de Masina

DACIA Duster 3 intr-o versiune hibrida fara incarcare la priza nu va fi atat de atractiva, mai ales ca in 2024 vor exista multe modele de acest gen, insa DACIA stie ce calcule face pentru a avea preturile mici. Separat de acestea, probleme foarte mari exista cu penuria de semiconductori in momentul de fata, iar asta poate afecta procesul de dezvoltare pentru DACIA Duster 3 in aceasta perioada de timp, lucru care se va resimti abia in urmatorii ani, din pacate.

DACIA Duster 3 este afectata de penuria de semiconductori aproape la fel ca orice alt model al companiei, singura diferenta fiind ca nu e in productie, dar chiar si prototipurile trebuie facute cu echipamentele electronice, iar daca ele lipsesc, productia are de suferit. E greu de spus daca penuria de semiconductori poate produce intarzieri majore in dezvoltarea DACIA Duster 3, sau oricare ar apare apot fi depasite usor, insa despre asta vom afla mai multe in urmatorii ani.

DACIA Duster 3 va fi prezentata in mod oficial in anul 2023 de catre cei de la DACIA, insa lansarea in reprezentante urmeaza sa aiba loc abia in anul 2024, deci e nevoie de o perioada de asteptare.