Kaufland: Mesajul IMPORTANT, ce Trebuie sa Stie Acum Romanii

Kaufland risipa

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din tara noastra, transmite un mesaj extrem de important pentru toti romanii care ajung, sau nu, in oricare dintre magazinele sale din tara. Kaufland le spune romanilor ca atunci cand merg la cumparaturi ar trebui sa isi faca o lista cu produsele pe care vor sa le cumpere pentru a fi siguri ca achizitioneaza doar ceea ce au cu adevarat nevoie, dar si pentru a nu uita sa cumpere ceva important.

Kaufland pune accent pe listele de cumparaturi pentru a nu face risipa alimentara, iar asta pentru ca e arhicunoscut faptul ca in Romania oamenii cumpara mai mult decat au nevoie, si ajung sa arunce produse la gunoi. Cei de la Kaufland incearca in acest mod sa ii atentioneze pe clientii din toata tara in legatura cu faptul ca ar fi bine sa aiba o lista de cumparaturi cand merg oriunde la cumparaturi si sa achizitioneze doar ceea ce e necesar.

Kaufland: Mesajul IMPORTANT, ce Trebuie sa Stie Acum Romanii

Kaufland le recomanda romanilor sa faca deasemenea ceva ce multi nu fac, adica sa is iplanifice meseje si in functie de ceea ce vor sa gateasca sa si cumpere din magazinele in care ajung atunci cand au nevoie. Kaufland a pornit de ceva vreme o campanie de informare al carui scop este de a combate risipa alimentara, o problema foarte mare la nivel global, iar ca de obicei, schimbarile mari incep cu actiuni mici facute de catre toata lumea.

Kaufland incearca de ceva vreme sa ii convinga pe romanii din tara sa fie mult mai atentie la ceea ce cumpara pentur a nu ajunge sa arunce produse la noi, si desigur sa nu cheltuie in van banii pe ceva ce nu consuma. Recomandarile celor de la Kaufland au o dubla utilitate pentru romani, pe de o parte reduc risipa alimentara, iar pe de alta parte ii ajuta pe oameni sa economiseasca banii pe care i-ar cheltui pentru produse pe care le arunca.

Kaufland are pe website-ul sau mai multe informatii si initiative cu privire la combarea risipei alimentare, asa ca puteti intra acolo pentru a vedea exact ce anume ne transmite acum.